The Fans

Thursday, March 31, 2011

Very frustating, yet still bersyukur.

Alhamdulillah. Semua dah settle, my baby dah boleh keluar. So esok akan balik kampung to pick her up to Shah Alam. And also to attend Pok U's Majlis Sambut Menantu. Tak sabar rasa nya.

Tapi yang sedeh nya boss i tak kc i nak cuti. I was planned to ambil cuti on Monday & Tuesday. Tapi nak buat macam mana, boss tak approve. Sebab ada FAT & HT dekat Singapore,he'll be attending the test. So someone has to be at the office, which is me.

Sedeh lah, tapi tak apa lah. Take it positive. Ada hikmah tu. Maybe sebab ada niat tak betul tu, so Allah swt tak approve plan i. Terima kasih Allah swt.

Kita merancang, dia menentukan. Hanya Dia yang tahu apa yang terbaik untuk kita. Dia Maha mengetahui. Subhanallah.

No comments: