The Fans

Monday, March 28, 2011

Do you know how much i hate Monday?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> This much & more.

Macam mana i boleh anggap harini 29 hb pon i tak tahu. Suppose i & boss ada seminar dekat PWT*, 29hb. So i dengan yakin nya cakap pada boss yang seminar tu harini, without realize yang sebenarnya esok baru lah seminar tu. And the best part is, kami dah sampai dekat depan PWT* and i baru perasan yang harini 28hb. Bongok betul lah i ni. Rasa sangat bebal, stupid & idiot. Aish!

Malu pon ada. Padahal dah banyak kali i check calender, tapi kenapa lah i boleh cakap harini 29hb? Patut lah macam tak semangat je nak pergi seminar tu. Dah la kena bangun awal gila. Mengantuk nya. And esok kena buat balik benda yang sama +_+

2 comments:

dR Hannah said...

hahahhahhaaa!

funny funny u worked so hard bebs.

tell me more about ur working experiences. because i love reading it!

A Z R E E N said...

funny yet embarrassing kan? :P haha. apa la yg i pk sampai boleh salah tarikh. dont worry, later i akan tulis banyakkkkk lagi sampai u muak :P