The Fans

Tuesday, March 8, 2011

Keupayaan untuk diterima bekerja

Seriously tengah stress & fed- up ni. Dengan pc kat office yang macam harem ni. Nak buat kerja pon susah. Asyik- asyik hang. Tolong la tambah capacity pc i ni. Nak buat kerja susah faham tak? Even nak send/ receive email pon payah.

Another thing, pasal my new assistant. Kalau lah i ada kuasa, dah lama i fired dia and cari yang baru. Kalau pasal i nak suruh buat cover page pon dah sampai 30 minit i terang itu pon blur lagi, apakah lagi i nak bagi kerja yang susah. Nak buat table dalam excel pon tanya i macam mana. Come on lah. Dah dekat sebulan kot. Aish. Stress i. Baik i tak payah ada assistant kan kalau macam ni?

Ni semua boss punya pasal lah. I dah cakap tak nak dia ni, tapi nak jugak. Harap muka je jambu, hensem tapi kalau tak boleh buat kerja tak guna jugak kan?

No comments: