The Fans

Wednesday, August 10, 2011

Nak Kumpul Link


Harini i nak join satu segmen. Segmen Nak Kumpul Link by Z katanya =P Cuma perlu Follow blog dia, buat entry then tinggalkan link entry pada comment. Senang kan?

Nanti Z akan kumpulkan semua link yang dia dapat, and buat satu list. Mari ramai- ramai. Selamat mencuba.

18 comments:

zeeck said...

yeah jom ramai2 kite mencuba...huhu
mekasih join segment z ;)

A Z R E E N said...

tq z :)

Nur Saina (AntooUngu) said...

sy join awk dr segmen yg same =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

A Z R E E N said...

Hai, Nur Saina. Tq :)

ninie_azriena said...

ninie datang menerjah dari segmen z..
jom ikut ninie menerjah blog kawan-kawan yang lain..
salam persahabatan (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/segmen-zeeck-nak-kumpul-link.html

A Z R E E N said...

Hai ninie_azriena. Salam persahabatan =)

yayath said...

hye~~

yath datang terjah dari segmen yang sama:)hehehe...salam kenal!!

amanina said...

blogwalking dari segmen sama juga :D

PeRmAtA bIrU said...

hai... saya datang singgah sini... jom2 join segmen pertama saya..:)

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmensaya-nak-berkenalan-ngan-korang.html

misZiSya said...

assalam dan salam ptg 12 ramadhan!
hai tuan rumah, tgh masak tuk berbuke ke tu? hehe.
sy nk g bazar ni tp singgahjap. nk pesan pape?

dari segmen yg same.


nak anta list blogwalking hencik z ni, http://zeckze.blogspot.com/2011/08/list-besar-sudah-keluar-blogwalking.html


http://caturanhidupinsan.blogspot.com/

aulia suri said...

golek2 sini sambil follow

http://auliasurihani.blogspot.com/

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah dari segmen zeck kumpul link.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

noraizuraMasoud said...

hai..singgah dr segmen yg sme...folo u..=)

http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

Noorul Amera Adnan said...

singgah dan follow u dari segmen zeeck :) kalau sudi follow me back : SEGMEN NAK KUMPUL LINK

Noriko Miyosyi Aizawa said...

zeeck dah kuarkn listnye... http://zeckze.blogspot.com/2011/08/list-besar-sudah-keluar-blogwalking.html


saye BW di sini... jemputlah singgah juge :)

hira said...

singgah dari segmen z. hehe :D

"Aku"....Nurul Azren said...

woot.. woot...
cik reen datang melawat belog kamu dari segmen yang sama... sudi melawat n follow cik reen juga.. salam kenal dan salam ramadhan.
Love yaaa...

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

zareliqa afiqa said...

yuhuu!! Iqa dtg terjah cnie dari segmen yg sama. :)
Sowi lambat sampai tayar keteapi pancit~ eheehe :))
Salam kenal^^
Jemput singgah yer,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/08/freebies-doodle-raya-untuk-semua.html