The Fans

Monday, April 4, 2011

Flowers vs Cake

R: D, bunga tu dah layu :(

A: Memang lah, bunga memang akan layu cepat, tak akan mekar selamanya.
R: Abes tu, cinta & sayang u pada i macam bunga tu juga lah? Tak selamanya?

A: Tak, cinta & sayang i macam cake tu.
R: Cake? Bila i dah makan sampai habis, then i ber*k, jadi t*hi. Then habis cerita?
A: Bukan macam tu, tapi bila u makan cake tu, dia akan jadi darah daging u kan? Macam tu lah cinta & sayang i pada u. Kekal dengan u selamanya sebab dah jadi darah daging u :)
R: *Melting*

9 comments:

nur aimi said...

so sweet la syg...hope korang cepat2 kahwin...

A Z R E E N said...

amin. tq babe, doakan jodoh kita cepat.

nur aimi said...

insyAllah..cepat2 ye tp kalu leh ak leh datang huhu

A Z R E E N said...

I'Allah, tapi dont worry bukan masa terdekat ni. kena tanya cik abg lah.

MR. AMMAR said...

Kene tanye sape?

A Z R E E N said...

tanya bf kita lah, ammar. eh, nape nama awk sama?

A Z R E E N said...

tanya bf kita lah, ammar. eh, nape nama awk sama?

nur aimi said...

haha...lawak btul la korang berdua nie...semoga korang berdua bahagia hingga ke akhir hayat..

A Z R E E N said...

amin :)