The Fans

Thursday, April 21, 2011

Comparing

I don't know how to express my feeling. Geram? Marah? Kecewa? Semua campur- campur. Tahu kenapa? Bila semua benda yang kita buat selama ni, kita dah all out, sepenuh hati, tapi masih diragui. Langsung tak percaya dengan apa yang kita dah buktikan selama ni.

Ok, maybe u rasa masih banyak lagi benda yang lack. I'm very sorry. My mistake. Tapi i dah cuba sedaya upaya i.

Tapi i paling tak boleh terima bila u nak compare dengan benda yang dah lepas. Benda yang dah lama. Benda macam ni mana boleh nak compare. Situasi tak sama. What past is past. Over. History. And present ni, kita kena lah jaga elok- elok. Present & future, lagi penting daripada history & past.

Yang dah berlalu tu kena jadikan pengajaran & tauladan. Jangan ulang balik. Hargai apa yang ada sekarang ni dengan sebaik mungkin. Appreciate is the word.


Got what i mean?

No comments: