The Fans

Wednesday, December 30, 2009

Syukur.

Officially loan dah masuk. Yaaaayyy!! Syukur.

-Azreen-

Tuesday, December 29, 2009

idk

I pon tak tahu kenapa, tapi dia mcm marah sngt je dgn i. Maybe sbb benda yg i ckp smlm. I didn't mean it that way. Yela, time tu i sumpah mrh. Bengang sngt. U juga yg cari pasal kan. It's your fault. Siapa suruh u keluar dgn dia. Then kantoi pula dgn i. Wajar la, if i mrh pon kan? Then now what? Mcm i pula yg salah.

-Azreen-

L.O.V.E is another word i never learn to pronounce.

I rasa tahun 2009 i penuh dgn cinta and heart broken utk i. Mcm- mcm kisah. Tahun yg i tak akan lupa sbb banyak pengajaran utk i. I jadi lebih matang. Lebih berpengalaman. Thanks to lelaki- lelaki yg pernah/ telah hadir dlm hidup i. Walaupon ada yg meninggalkan luka dan parut, tapi i belajar banyak. Tipu kalau tak ada kisah gembira. Terima kasih utk segalanya.

Ceewah.

-Azreen-

Sunday, December 27, 2009

Everytime you lie

It hurts. Really. It does hurt me.

-Azreen-

New semester.

Esok dah start kelas. Sumpah mls gila nak pergi. Tapi jadual still tak keluar lagi. Bertambah- tambah la mls nya nak pergi kelas. Aish.

You've been avoiding me. Why? I ada buat salah pada u ke? Or sbb u dah tau semuanya, so tak nak kwn dgn i mcm dulu? KAn i dah ckp, tak pyh tau. But u insist nak tau juga. U la degil sngt. Sbb tu i ckp better u tak tau. Sbb benda ni akan ruin our friendship. Maybe i yg slh faham. So tlg la, fahamkan i. U tau siapa u kan?

-Azreen-

Saturday, December 26, 2009

Pesan mama.

Khamis haritu, masa hantar i nak naik bus mama pesan,
"Bercinta tu, bercinta juga. Tapi jgn lupa study".
I rasa pelik sbb selalu nya mama akan pesan,
"Belajar dulu. Bercinta kemudian".

Pelik kan?

First Date?

Now i dah kat batu pahat. Bukan di Terengganu lagi.

Well, yesterday i keluar dgn dia. First, we planned nak pergi Genting. Tapi lupa yg semlm adalah Christmas and sangt la ramai org. So kami hanya ke Time Square. Tengok wayang. Cerita Avatar 3D adalah sangt syok ye. Then hanya jln2. Dia shopping baju beberapa helai. Dia ok, bukan i. Tapi sekejap je sbb dia dtg all the way from Bentong. So kena balik awl sket la. So- called first date. Hehe.

Then harini i balik BP dgn dia. Dia amek i kat Shah Alam. I was at Ejat's place (my friend from YTD). Sangat seronok menghabiskan masa bersama- sama selama dua hari.

-Azreen-

Sunday, December 20, 2009

Being over- protected is not good.

Being a 22- years old girl and having a super duper over-protected brother make me feel sick. Semua benda i nak buat pon tak boleh. Aish. Semua nak tlg aturkan utk i. Ok, fine. I know abg i just fikirkan yg terbaik utk adik dia yg dia syg ni. Tapi if setiap kali i nak keluar rmh, dia akan tanya nak pergi mana, dgn siapa, buat apa, tak ke tension i? Padahal i nak keluar pergi beli barang je dekat kedai. Nak pergi pasar mlm pon tanya macam- macam. Siap pesan jgn pergi lama- lama. Mama pon tak mcm tu ok!! Tension wei. Tu yg malas nak duduk rmh lama- lama ni. Mcm la i ni budak- budak lagi kan. Mcm i ni baru 16 tahun. Adoi.

Releven tak i geram?

-Azreen-

Saturday, December 19, 2009

Working with my aunty ginger

I've been busy working for past few days that make me super busy.

So i akan update nanti bila dah tamat kerja nanti ye. Jangan rindukan i semua. Lalalala~

-Azreen-

Wednesday, December 9, 2009

Tuesday, December 8, 2009

At least.

Boleh tak, at least text je. Let me know. So i tak risau. Ini senyap saja. I paling tak suka bila org buat mcm tu. Aish. Risau for nothing. Membazir saja.

Baik i pergi mkn ice cream. Lagi baik.

-Azreen-

Saturday, December 5, 2009

Don't judge a book by its cover.

Kadang- kadang, kita ada crush pd seseorg.
So- called jatuh cinta pandang pertama.
Jatuh cinta sbb paras rupa dia.
Yang pada mata kita elok.
Molek.
Semua pun nampak comel.
Tapi, once kita get to know each other.
And jadi semakin rapat.
Kita akan mula sedar yg kita sebenarnya tak suka dia.
Kita mula nampak perangai sebenar dia .
Tak elok.
Hodoh.
Tak sesuai dgn kita.

Come on, wake up y'all.

-Azreen-

Teardrops On My Guitar

By Taylor Swift

Drew looks at me
I fake a smile so he won't see
What I want and I need
And everything that we should be
I'll bet she's beautiful
That girl he talks about
And she's got everything
That I have to live without
Drew talks to me
I laugh 'cause it's just so funny
I can't even see
Anyone when he's with me
He says he's so in love
He's finally got it right
I wonder if he knows
He's all I think about at night
He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing
Don't know why I do
Drew walks by me
Can he tell that I can't breathe?
And there he goes, so perfectly
The kind of flawless I wish I could be
She better hold him tight
Give him all her love
Look in those beautiful eyes
And know she's lucky 'cause
He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing
Don't know why I do
So I drive home alone
As I turn out the light
I'll put his picture down
And maybe get some sleep tonight
'Cuz he's the reason for the teardrops on my guitar
The only one who's got enough of me to break my heart
He's the song in the car I keep singing
Don't know why I do
He's the time taken up but there's never enough
And he's all that I need to fall into
Drew looks at me
I fake a smile so he won't see

Friday, December 4, 2009

Coffee

Coffee or kopi. Biasanya, org akan minum kopi spy dpt menghilangkan mengantuk kan? Mereka akan jadi susah nak tido and dpt berjaga lebih lama berbanding tak minum kopi.

Tapi berlainan dgn i.
Sbb bila i minum je kopi, i akan rasa mengantuk yg amat sngt. And rasa mcm nak lelap kat situ juga. Otak i tiba- tiba jadi kurang oksigen menyebabkan i menguap berkali- kali. Mengantuk sngt tahap air mata pon mengalir. Perlu tido segera.

Especially Nescaffe. Sbb if i minum kopi kapal api ke, kopi cap periuk ke, i ok saja. Oh, and kopi Mark & Spancer juga.

Tapi kadang- kadang, even i minum seteguk kopi saja. I mean it. Seteguk sahaja. I akan tak boleh tido sampai pagi esok. Ajaib kan?

Apa masalah i sebenarnya? Ada siapa- siapa yg tau boleh membantu?

-Azreen-

Que Sera Sera

Que Sera Sera
Whatever will be, will be
The future's not ours to see
Que Sera Sera
What will be, will be.


-Azreen-

Thursday, December 3, 2009

Sorry.

OhMyGod!! OhMyGod!! OhMyGod!!

Sori if u baca, and u rasa tak selesa. I know i banyak luahkan apa yg i rasa kat sini. That's why i ckp better u xpyh tahu pasal blog i kan? But u beria nak tau jugak. So jgn salahkan i if u TER- tahu benda yg sepatutnya u tak tahu.

Cuma i harap lepas ni u jgn nak marah- marah or menyampah dgn i. You've promised.

You know who you are.

-Azreen-

Hello.

Welcome December!!

I have a lot of exciting plans. Can't wait. I miss you.

-Azreen-