The Fans

Sunday, December 27, 2009

New semester.

Esok dah start kelas. Sumpah mls gila nak pergi. Tapi jadual still tak keluar lagi. Bertambah- tambah la mls nya nak pergi kelas. Aish.

You've been avoiding me. Why? I ada buat salah pada u ke? Or sbb u dah tau semuanya, so tak nak kwn dgn i mcm dulu? KAn i dah ckp, tak pyh tau. But u insist nak tau juga. U la degil sngt. Sbb tu i ckp better u tak tau. Sbb benda ni akan ruin our friendship. Maybe i yg slh faham. So tlg la, fahamkan i. U tau siapa u kan?

-Azreen-

No comments: