The Fans

Friday, December 4, 2009

Coffee

Coffee or kopi. Biasanya, org akan minum kopi spy dpt menghilangkan mengantuk kan? Mereka akan jadi susah nak tido and dpt berjaga lebih lama berbanding tak minum kopi.

Tapi berlainan dgn i.
Sbb bila i minum je kopi, i akan rasa mengantuk yg amat sngt. And rasa mcm nak lelap kat situ juga. Otak i tiba- tiba jadi kurang oksigen menyebabkan i menguap berkali- kali. Mengantuk sngt tahap air mata pon mengalir. Perlu tido segera.

Especially Nescaffe. Sbb if i minum kopi kapal api ke, kopi cap periuk ke, i ok saja. Oh, and kopi Mark & Spancer juga.

Tapi kadang- kadang, even i minum seteguk kopi saja. I mean it. Seteguk sahaja. I akan tak boleh tido sampai pagi esok. Ajaib kan?

Apa masalah i sebenarnya? Ada siapa- siapa yg tau boleh membantu?

-Azreen-

No comments: