The Fans

Sunday, December 20, 2009

Being over- protected is not good.

Being a 22- years old girl and having a super duper over-protected brother make me feel sick. Semua benda i nak buat pon tak boleh. Aish. Semua nak tlg aturkan utk i. Ok, fine. I know abg i just fikirkan yg terbaik utk adik dia yg dia syg ni. Tapi if setiap kali i nak keluar rmh, dia akan tanya nak pergi mana, dgn siapa, buat apa, tak ke tension i? Padahal i nak keluar pergi beli barang je dekat kedai. Nak pergi pasar mlm pon tanya macam- macam. Siap pesan jgn pergi lama- lama. Mama pon tak mcm tu ok!! Tension wei. Tu yg malas nak duduk rmh lama- lama ni. Mcm la i ni budak- budak lagi kan. Mcm i ni baru 16 tahun. Adoi.

Releven tak i geram?

-Azreen-

No comments: