The Fans

Thursday, June 28, 2012

Polaroid Camera for Rent *Survey*

Salam & Hai semua silent readers & B2B di luar sana.

As per entry before ni, i ada mention yang i dah ada polaroid camera kan. So i'm thinking of sewakan my ploaroid camera & film for B2B out there yang impikan photo booth/ photo guest book untuk wedding mereka. Atau pon untuk apa2 saja majlis. So, i nak buat survey dulu. Kalau ramai nak, i akan sewakan murah2. Tapi, now still dalam perancangan & sedang mencari supplier yang sesuai (actually macam dah ada jeeee). So, siapa yang berminat boleh tinggalkan comment untuk i tahu ramai kah lagi orang yang berminat. Thank you in advance.




Gambar adalah hasil google-an (Thanks) since i tak ada gambar camera i. Cuma yang dalam previous entry sahaja.

Tuesday, June 26, 2012

25 Y.O: Impian Jadi Kenyataan (Part 2)

It's been almost four months after my birthday. But still, akhirnya impian jadi kenyataan (again). Alhamdulillah. Remember i posted about my wishlist for my 25th birthday? Here. Sebab rasa dah besar, and i have my own commitment/ aim this year so i decided no to have a very longgggg list. So i just put two. 1)Polaroid Camera  2)Sewing Machine.

Being surrounded with people who love me, alhamdulillah all my two wishes are granted. Sewing machine from housemates and polaroid camera from fianc√©. Now i know how much they love me. Hehe. Thanks to all my sayang-ness


And a small teddy bear to complete the gift. I love you sayang, as always.

Saturday, June 23, 2012

Minta jasa baik semua :)

I ada join contest by Wan Mahazir. He's a professional Photographer.

So i dengan rendah dirinya nak mintak kawan2 semua untuk like gambar i ni. Mana tahu, ada rezeki nak kahwin ni kan. Jadi, cara2 nak like gambar tersebut adalah seperti berikut.

1) First u all kena like page Wan Mahazir dulu. Klik dekat sini.
2) Then baru boleh like gambar i tu. Klik dekat sini.

Oh ya, btw page tu mesti di like dulu. Kalau tak, undian (like) anda tidak akan dikira. Sob sob sob.

Thanks pada yang sudi like. Gambar yang i pertaruhkan untuk contest ni adalah:

Ok, ni gambar akhir tahun 2010. Gila looser pakai gambar lama kan. Hahaha. Time ni baru2 je nak bercinta. Gambar ni time convocation i. Sebab apa pakai gambar ni? Ni je gambar berdua yang i rasa macam ok sikit. Gambar lain macam tak cantik je. Hahah. 

Thanks again pada yang sudi like. Jasa anda semua amat dihargai. Sayang semua ketat2.

Friday, June 15, 2012

Menang Lagi :)

Masih ingat entry ni?

Alhamdulillah, menang! Dah bagi details, tapi still menuggu saat hadiah tiba. Alhamdulillah :) Thanks To Ixorra Bazar!

Family Day vs Friends.

Weekend ni (Sabtu & Ahad) i ada Family Day dekat PD. So, pagi2 esok akan terus gerak ke sana lah. Tak tahu nak cakap perasaan nya macam manaa. Excited, happy, annoyed, stress, ntahpape, tak suka, semua perasaan bercampur nak ke family day. 

I tak harap banyak sangat, cuma i harap boleh enjoy, have fun & release tension je lah. Yang lain2, harap berjalan lancar je.

Sebab Family Day ni jugak, i missed beberapa event lain. Esok, geng dekat UTHM dulu ajak lepak2 kat KL. Sedih gila tak dapat ikut. Wedding B2b Waty, FY & Epa pon tak dapat datang. Double sedeh.

So, untuk kawan2 yang i tak dapat jumpa esok, i doakan event korang sume pon berjalan lancar and diberkati Allah swt hendak nya. All the best and i'allah kalau ada  jodoh & rezeki, kita jumpa jugak next time kan.

Thursday, June 14, 2012

Saya Mahu T-Shirt Bride & Groom Tu

Jom join Contest by Cik As, one of the bride to be. Contest tamat pada 1/7/2012.

Tuesday, June 12, 2012

Quick Update buat yang merindu.

Banyak sebenarnya nak bercerita dekat sini. Tapi macam kurang mood nak update. Haritu jumpa dengan En. Tunang, keluar dating sampai 2 hari :P  And after 2 months, i baru dapat hadiah birthday i. Hehe. Sukeeeeee. Susah nak cari kata En. Tunang -_- Nanti i akan share dekat sini, apa kah hadiah tersebut, and few wedding progress. Till we meet again, love.

p/s: Oh ye, tajuk tak boleh blah, macam la ada orang yang merindu khennn.

Friday, June 8, 2012

Bahagia nya!!

Nak berhenti kerja, duduk rumah, buat business sendiri. Tak payah pening2 fikir pasal technical semua.