The Fans

Thursday, April 5, 2012

25 Y.O: Impian Jadi Kenyataan

Alhamdulillah. Rezeki sangat tahun ni. Tak sangka. Malam tadi lepas balik kerja, i macam penat sangat. Lepas makan, mandi solat sume i terus baring2 depan tv dah terlelap pon. Tiba2 housemate balik and cakap Happy Birthday. Hadiah untuk awak. I dah macam ha apa benda ni? Nak tahu apa dia? Jeng jeng jeng.



Gambar sebelum bukak bungkusan tak ada sebab terlampau rakus. Murah rezeki i. Tak sangka and terharu sangat bila tiba2 dapat hadiah mesin jahit ni. Dah la depa tak baca pon blog i. Cmno depa tahu pasal wishlist i? Maybe sebab i bising2 cakap nak mesin jahit nak mesin jahit. Ambil kau, dapat betul2. Walaupon comel je saiz dia, tapi boleh la i nak buat jahit craft i kan. Thanks housemate semua. Nasib baik ada 2 je wishlist. Bila hajat yang satu lagi nak ditunaikan ye b? Eh! Haha.

8 comments:

Asfiza said...

bestnya...as pulak nk mesin jahit tepi..hehe :) tapi mahal.. :(

A Z R E E N said...

aah, mesin jahit tepi mahal sket. xpe, pelan2 kayuh. as kan banyak tempahan :)

Qiela said...

best okey!!!!!! saya pun memang tengah cari mesin jahit macam ni :(

where to buy?

A Z R E E N said...

@Qiela : I tak sure la katne housemate i beli. Kan i dapat birthday present :)

n0rraslida alias said...

wah!!!!!!!!!!!!! reen!!! untong lor.... Lid mmg jeles!!! spew nk bg present kt i mesin jahit mini nih???!! :D anyone??? ^___^

A Z R E E N said...

hihi, kan @norraslida alias kan. untung gle ada org bagi hadiah. dunia ini i yang punya. bodek lah husband u Lid. hehe.

LINDA said...

hai... just blogwalking.
i mengGOOGLE pasal mesin jahit ni sb I beli lastmonth so, ni nk guna kali kedua tp nape erk benang jd xlekat plak. mgkn u blh share apa2 dgn I. thanks

A Z R E E N said...

@LINDA: Mungkin u tak letak betul2 benang tu dekat tempat yang sepatut nya, sebab tu dia tak lekat kot? So far i pakai, tak ada masalah lagi. And i buka expert sangat. Hehe. Tu je yang i boleh fikir now. Try tengok2 manual.