The Fans

Wednesday, April 4, 2012

25th Birthday Celebration

Ramai kawan2 tanya apa yang En. Tunang bagi pada i sempena birthday? Yela, dia kan suka tiba2 je muncul depan rumah la, dekat office lah, bagi bunga dekat i. Hehe. Tapi as for now, dia cuma bagi kasih sayang je. Dia cakap, sorry tahun ni tak ada surpsire. Hadiah lambat sikit sebab susah nak cari. Hahah. Apa lah yan si dia cari tu untuk i ye? Tak kesah la sayang, dapat birthday dinner yang romantik dengan u pon dah ok :P

So tahun ni, birthday i tapi si dia yang dapat hadiah. Sebab kebetulan i tengah shopping and nampak baju liverpool yang sale 50% + 10% so i cepat2 la amek gambar and tanya if dia nak.
Celebration? Tak ada celebration dengan siapa2 pon. Cuma makan2 dekat office je. Itu pon i cuma beli 3 regular pizza & 1 large pizza,. Call domino's and tunggu je depa hantar.
Ni je hadiah untuk tahun ni. One great Mascara from AVON. Mak andak kesayangan yang bagi.
Adik janji nak belikan i handbag for the birthday present. Last year she gave me a watch. Tunggu je lah kan. Hehe. Thanks all for the warm wishes dekat Fb, msg and call. Thanks sangat- sangat.

Ni pulak from Pok U. A lot of chocolates. Gemuk la aku. Tapi ni before i divide 3 lah. 1/3 bagi Mak Andak, 1/3 bagi K.Gg and 1/3 i punya. Then yang i punya tu ui bagi pada En. Tunang 4 ketul je. Hahah. Then bagi kawan2 sikit. Banyakkkkk ok. Thanks Pok U.
All in all, i happy and bersyukur sebab masih hidup selama 25 tahun dekat dunia ni. Harap nya tahun ni i akan lebih matang, murah rezeki & sentiasa dalam lingkungan rahmat & hidayah-Nya. Amin.

Oh ye, tahun ni 1st time celebrate birthday as tunangan orang & i'allah tahun akhir sebagai single. Tahun depan dah boleh celebrate as a wife & sambut berdua. Hehe.

No comments: