The Fans

Friday, April 27, 2012

Four and half day.

Harini cuti half day. After kerja nak pergi Jusco kejap, cari hadiah2 yang berkenaan then pergi Ijok, Dayah nak kawen esok. Tido rumah dia jumaat & sabtu. Ahad after majlis sanding, balik shah alam semula lah kot. Ingat nak pergi pameran pengantin dekat SACC tapi macam tak sempat lah pulak nak lari2 kan. Nak g ijok tu jauh jugak.

Isnin dah ambil cuti siap2. Selasa cuti hari buruh memang heaven, macam nak balik kampung je, tapi malam tadi adik dah msg ajak balik 18hb may so kiv je lah dulu. Balik 18 may nanti je lah. Tak lama dah tu.

Doakan semua nya berjalan lancar. Cuti sampai 4 1/2 hari memang paling heaven. Jangan jeles makhluk2 semua. Babai.

No comments: