The Fans

Monday, August 16, 2010

A very quick one :P

Internet connection dah seminggu lost kat rumah i. Aish. Bosan juga la. Sekarang i tengah menumpang kasih menggunakan streamyx Pok E. Nasib baik ada pakcik i yang seorang ni. :P

Biasa la, kalau dah lama tak menulis tu confirm la macam- macam yang miss kan? Tapi macam biasa i ni pemalas. Lalala. Oh ya, Pak Long dah sekat 2 minggu kot tinggal dengan family i. Dia terjatuh dalam bilik air haritu, kesian dia. I tak tahu nak explain dia sakit apa. Tapi i selalu cakap it's a stroke kecil *ada ke?* Sebab i selalu dengar mama mcm cakap pasal stroke, darah tinggi and kencing manis.

Apa lagi ya? Ntah la, malas nak fikir nak tulis apa. Nak keluar pergi banci pon hujan pula turun. Aish. Tido pon sodappp.

Puasa dah seminggu, selamat menyambut dan menjalankan ibadah puasa sempena Ramadhan Al- Mubarak semua!

Monday, August 2, 2010

Re-blog

Will you promise me something? Promise me that if you ever find someone who makes you smile more, laugh harder, feel prettier, be happier, don’t think twice about me. Promise me that you’ll be with them. Because I’d have my heart broken a thousand times if it meant you never stopped smiling.

Sunday, August 1, 2010

Dear B,

Oh ya, lupa nak cakap. My life was good recently. And i'm happily living my life with my B in my heart.

p/s: Missed you much B. Can't wait to see you again during my convocation day.

Ayu kahwin. Tahniah.

I perasan, sejak i habis belajar ni i macam malas eh, bukan malas. Cuma macam tak ada idea nak menulis. Sebab tu la blog i jarang ber- update sekarang. Life was boring and the same routine goes and goes everyday.

For now, i tak ada la officially menganggur sangat. Sebab i buat part time sebagai pembanci and at night, i mengajar tuition. The fees for tuition tak ada la mahal sangat, tapi at least i akan ada income utk beli top up, isi minyak, beli make up, bla bla. And yang i geramnya, gaji utk pembanci tu agak lambat masuk walhal *wow, walhal i start kerja bulan 6 and now dah bulan 8. wtf.

Semalam Ayu dah sah menjadi seorang isteri. Wahh. I excited gila sebab she is the first close friend yang getting married. Sebelum ni pon ada, tapi kawan yang tak rapat la. Or just boleh cakap kenalan maybe? And Ayu paksa i untuk jadi pengapit (bridesmaid) dia. LOL. Time akad nikah tu, i yang touching lebih- lebih macam nak nangis padahal Ayu i tengok cool je. *Drama Queen* And the pictures will be upload soon ok.

And now i dah tak ada suara nak bercakap. Sebab sekarang kan musim panas- gila- pagi- hari- then- petang- hujan- lebat. Dengan i kena berjemur setiap hari pergi membanci. And muka, tangan, kaki i pon dah belang- belang sebab berjemur setiap hari.

I harap akan dapat pergi bercuti sebab i boooooooooooooosan sangat.

p/s: Tak sabar nak pergi Pulau Lang Tengah dengan Peoz and MO and the girls. I harap plan kali ni jadi.