The Fans

Sunday, August 1, 2010

Ayu kahwin. Tahniah.

I perasan, sejak i habis belajar ni i macam malas eh, bukan malas. Cuma macam tak ada idea nak menulis. Sebab tu la blog i jarang ber- update sekarang. Life was boring and the same routine goes and goes everyday.

For now, i tak ada la officially menganggur sangat. Sebab i buat part time sebagai pembanci and at night, i mengajar tuition. The fees for tuition tak ada la mahal sangat, tapi at least i akan ada income utk beli top up, isi minyak, beli make up, bla bla. And yang i geramnya, gaji utk pembanci tu agak lambat masuk walhal *wow, walhal i start kerja bulan 6 and now dah bulan 8. wtf.

Semalam Ayu dah sah menjadi seorang isteri. Wahh. I excited gila sebab she is the first close friend yang getting married. Sebelum ni pon ada, tapi kawan yang tak rapat la. Or just boleh cakap kenalan maybe? And Ayu paksa i untuk jadi pengapit (bridesmaid) dia. LOL. Time akad nikah tu, i yang touching lebih- lebih macam nak nangis padahal Ayu i tengok cool je. *Drama Queen* And the pictures will be upload soon ok.

And now i dah tak ada suara nak bercakap. Sebab sekarang kan musim panas- gila- pagi- hari- then- petang- hujan- lebat. Dengan i kena berjemur setiap hari pergi membanci. And muka, tangan, kaki i pon dah belang- belang sebab berjemur setiap hari.

I harap akan dapat pergi bercuti sebab i boooooooooooooosan sangat.

p/s: Tak sabar nak pergi Pulau Lang Tengah dengan Peoz and MO and the girls. I harap plan kali ni jadi.

No comments: