The Fans

Thursday, February 21, 2013

Testinggg!!

Monday, February 18, 2013

Wedding Preparation: Jemputan Perkahwinan di FB

Tinggal lagi 33 hari, i tak sabar sangat. Tanya en. tunang, dia cakap dah boleh create event di FB. Happy gila!! Tak percaya. I'm getting married in a month time :)

Hati bunga- bunga lompat- lompat di awangan.

Friday, February 8, 2013

Teaser: Solemnization (Veil & Shawl)


Teaser for veil & shawl that i'm going to wear on the biggest day of my life. The solemnization! Yes, and i DIY-ed it myself.

Interested?
Do contact me at
azreenshafie@gmail.com

Wedding Preparation: Kad Kahwin (dan vendor kad kahwin murah)


So, here's the teaser for my wedding invitation card.

Vendor: 
Kad Kahwin Borong

Very much recommended! Senang nak berurusan, design lawa, tak banyak kerenah, cepat, cantik & paling penting MURAH.
Apa tunggu lagi, sila lah ke link di atas untuk melihat/ menempah. Good luck & all the best!

p/s: Sorry had to cover all the info, ramai sangat stalker kat dunia maya ni :)

Wednesday, February 6, 2013

My Latest DIY Project: Pom Pom Door Wreath

Yes, my latest DIY project. And i already hung the wreath on my room's door :P Inspired & tutorial from here, but instead of few colors, i'm using only 2 colors (my wedding theme). For the base (wreath), i'm using the black mounting board cut into a doughnut shape. And i did not tie the pom pom, instead i glue them using hot glue gun.

Hope this inspired you!

Tuesday, February 5, 2013

Of 46 Days to Go.

Wahhhh. It's 46 days to go. OMG!! Kejap je rasa nye masa berlalu. Aduiii, tak sabar pon ada jugak sebenarnya. Haha. So far, preps going well i think. Barang hantaran alhamdulillah, semua dah settle. Tinggal barang makanan je lagi 2 dulang :)

Semalam pergi Sunway Pyramid sorang2, jalan sampai saket kaki mencari 2 pasang kasut; 1) Kasut reception 2) Kasut hantaran. Alhmadullillah, jumpa jugak lepas 3 jam round2 dalam tu. And all my housemates like it. Nasib baik lah depa puji. Tak kesah lah kalau nak ambil hati je pon. Asalkan i rasa happy. Hehe.

Now tinggal nak pergi Puchong, cari fresh flowers. Sebab my friend ada bgtau pasal kedai bunga ni. Katanya murah, even compared to Florastika & Jalan Tar/ Masjid Jamek. Sebab kawan i ni memang buat hantaran utk wedding/ tunang. Tapi i tak ingat apa laaaaa nama kedai ni. Nanti i pergi survey dulu, then i share the info ye.

Currently, i have a very limited excess to the internet. So, sebab tu jarang boleh update blog. Nanti i share lagi apa yang menarik ye.

All the best to all the B2B!!