The Fans

Tuesday, February 5, 2013

Of 46 Days to Go.

Wahhhh. It's 46 days to go. OMG!! Kejap je rasa nye masa berlalu. Aduiii, tak sabar pon ada jugak sebenarnya. Haha. So far, preps going well i think. Barang hantaran alhamdulillah, semua dah settle. Tinggal barang makanan je lagi 2 dulang :)

Semalam pergi Sunway Pyramid sorang2, jalan sampai saket kaki mencari 2 pasang kasut; 1) Kasut reception 2) Kasut hantaran. Alhmadullillah, jumpa jugak lepas 3 jam round2 dalam tu. And all my housemates like it. Nasib baik lah depa puji. Tak kesah lah kalau nak ambil hati je pon. Asalkan i rasa happy. Hehe.

Now tinggal nak pergi Puchong, cari fresh flowers. Sebab my friend ada bgtau pasal kedai bunga ni. Katanya murah, even compared to Florastika & Jalan Tar/ Masjid Jamek. Sebab kawan i ni memang buat hantaran utk wedding/ tunang. Tapi i tak ingat apa laaaaa nama kedai ni. Nanti i pergi survey dulu, then i share the info ye.

Currently, i have a very limited excess to the internet. So, sebab tu jarang boleh update blog. Nanti i share lagi apa yang menarik ye.

All the best to all the B2B!!

No comments: