The Fans

Monday, August 24, 2009

Truth

I've changed my mind. Not going to tell En. Scandal about me having a bf. Tak tahu kenapa. Smlm before tido, i rasa mcm sngt bersalah je and nak kc tau dia secepat mungkin. And harini after sahur tadi, tiba- tiba i rasa lebih baik if dia find out sendiri. I tak akan kc tau dia the truth.

-Azreen-

3 comments:

LimeLoLLipop said...

en.scandal tu btol2 ada hati ke dgn u??
how bout ur feelings toward him???

i rasa lebih baek i bagi tau dia dr dia find out sendiri...
macam lagi sakit je if die yg btol2 ada hati kat u find out sendiri yg u ada bf.. from my opinion la.. just cadangkan je.
sbb i pon penah melalui situasi macam ni...

A Z R E E N said...

thanks for the opinion :)
i pon xtahu samada En. Scandal tu betul2 suka kat i or mmg saja nak berscandal je. lg pon, we olls dah decide to just go with the flow. and about my feeling, i think i can handle it so far, so xperlu risau ye ;P

LimeLoLLipop said...

hehe..okayh!