The Fans

Tuesday, August 18, 2009

OSH

So skng rmh i dah ada router baru. Abg i dah beli router baru konon- konon kesian kat i duk umh bosan. Padahal dia nak download movies. Jadi i xbosan dah. Walaupon bosan juga sebenarnya. Actually xtau nak tulis apa. Cuma rasa mcm dh lama x update. So update juga even xtau apa nak tulis. Yela, takut ada org rindu i ke? Hehe.


####################################################################
Updates
  1. Dah siapkan assignment Engineering Management OSH. Dah email dekat as.
  2. Dah habis buat SEMUA past years test 1 Math IV.
  3. PSM je yg masih tidak berganjak. Plan nak buat sikit mlm ni. Tengok la japg.
Hugs and kisses,

-Azreen-

No comments: