The Fans

Tuesday, August 25, 2009

I rasa lebih baik macam ni.

After i fikir secara waras dan lebih matang, i decide nak jauhkan diri drpd En. Scandal. Sbb i rasa xperlu nak berscandal ni semua. Tak baik utk kesihatan mental & fizikal i kn? So, i tak mahu berscandal lg. Insaf wei. Hehe. Thanks to En. Scandal sbb telah hadir dlm hidup i walaupun sekejap. U telah berjaya mengajar i beberapa perkara and buat i lebih kenal diri sendiri. Sorry sbb terpaksa jd mcm ni. Kalau la kita jumpa lebih awal.

p/s: En. Scandal still x tahu pasal bf i.

-Azreen-

2 comments:

LimeLoLLipop said...

tapi kadang2 sebenarnye best jugak berscandal ni.. hehehe

A Z R E E N said...

mmg best. tp xbaik kan buat org mcm tu. main- main dgn hati dan perasaan org. bukan 1. tp 2 sekali. sbb tu i rasa patut stop :)