The Fans

Saturday, August 29, 2009

Tak ada la Random sngt,

Kenapa kita jarang/ tak pernah langsung nak hargai apa yg ada depan mata? Bila dah tak ada baru nak sibuk- sibuk cari balik. Kan dah susah tu. Atau mungkin juga tak akan jumpa langsung. If jumpa pon, dah tak sama dgn yg asal sbb mesti dah berubah. Yela, dulu u buang, campak jauh- jauh. Mesti la dah rosak sikit kan?

Bila ada masalah/ terasa sunyi baru nak cari balik. Bila u happy, u senyap je. Bergembira tak ingat dunia. Sngt rasa mcm shit. Diperlakukan mcm barang je. Tapi kenapa layan juga? Sbb tak sampai hati walaupon annyoing sebenarnya. If ikut akal yg jahat, akan jerit kuat- kuat into your face
"Sila berambus and jangan muncul dalam hidup i lagi boleh tak?". Nasib baik bulan puasa kena banyak sabar.

-Azreen-

No comments: