The Fans

Tuesday, September 25, 2012

Terus dari hati

Aku demam pon, engkau still suruh aku datang kerja? Padahal benda tu tak payah nak suruh aku buat pon. Kerani pon boleh buat benda tu. Kau sendiri pon boleh buat benda tu. Kenapa nak suruh aku buat jugak? Bukan ke ada seorang lagi engineer dalam department kita, selain daripada aku? Dia tu duduk goyang kaki je handle 1 project, then semua benda pass kat aku? Even project dia pon aku jugak yang kena monitor. So benda kecil macam tu tak payah la nak menyusahkan aku fikir semua benda. Aku tak sehat kot, nak bangun pon tak larat. Engkau masih nak bebankan aku. Gaji dah la seciput. Rasa nak berhenti kerja sekarang jugak, & kahwin cepat2. Enam bulan lagi, bertabahlah mental & fizikal.