The Fans

Wednesday, September 26, 2012

Business/ Outstation/ Wedding Preparation

Adoi, bz nye lah lately. Asyek2 kena outstation JB je. Balik hari pulak tu. Matilah! Dah la kereta pakai minyak. Kalau pakai air, tak apa lah jugak. I should request a private jet for myself shouldn't i?

Nak update pasal business pon tak sempat2. Asyek gebang sana- sini buat itu ini, tapi hasil apa pon tak ada. Hampeh betul diri sendiri ni. Ampun maap dipinta ye. I'allah bila ada weekend yang betul2 free, akan i siap kan segala2 nya.

Now, bunga telur in the making. Aim nak siapkan bunga telur ni +-100pcs sebelum balik kampung raya haji ni so that i boleh angkut sekali balik raya nanti. Rumah sewa i dah semak samun dengan my wedding preps punya barang2. Malu jugak dengan housemates ku yang lain. Harap2 sempat lah siapkan ye. Amin.


1 comment:

Nn said...

cantik bunga. semoga semua njln lancar ya!