The Fans

Wednesday, September 12, 2012

I also talk business.

Actually i sedang bosan di office setelah balik dari meeting di KL. Rasa macam nak terus balik rumah & bommm, tido. Tapi apa kan daya, itu semua tidak mungkin berlaku.

Aside from buat business custom made veil untuk pengantin2, i juga ada buat business terbaru iaitu sewaan camera polaroid. Semua pertanyaan boleh diemailkan kepada azreenshafie@gmail.com untuk details ye.

Lepas ni ada jugak nak buat tempahan untuk photobooth props/ custom- made bunting. Ini semua later i akan upload ye.

So kalau ada apa2 petanyaan, email je to azreenshafie@gmail.com. Jangan malu jangan segan.

2 comments:

Diyana said...

bunting tu... menarik~
t dah buat bitau ye... kot2 dpt murah2....
hik2

A Z R E E N said...

i'allah, nanti i upload bila dah buat ye :)