The Fans

Tuesday, August 28, 2012

Custom- Made Veil untuk Tempahan

Masih tak terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kan? Mesti ramai b2b yang dah menamatkan zaman bujang masing2 time raya ni kan? Kawan2 i pon ramaiiiiiiiii yang kahwin time ni. I? Belum lagi! Tunggu tahun depan juga lah.

So straight to the point, i actually nak bgtau yang i ada buat business sikit2, seperti tajuk di atas lah. I dah mula ambil tempahan untuk buat veil as per korang punya idaman. So kat bawah ni contoh veil yang i buatkan untuk kawan rapat i.

Material: Chiffon
Details: Lace with 3D flower & pearl beads





Cantik kannnnn? Hahaha. Puji diri sendiri ke apa? So kalau ada yang berminat, sila lah jangan malu jangan segan email i azreenshafie@gmail.com. I'allah, harga yang i charge adalah murah2 sahaja and mampu di miliki semua.

5 comments:

ni@ @in said...

mua dia sme ngan ain time tunang dulu..hehehe..btw cantik veil tu..pm quotation awk(^__^)

A Z R E E N said...

ain, nak pm quotation dekat mana syg? kte tak tahu email awk :)

Anonymous said...

Ad fb x?? Add eina'ssz hardy.. Nk taw price

elqays jannah said...

yeay!!! nak tempah nnt boleh? pm miza tuk harga leh?

A Z R E E N said...

Kte dah pm awak2 semua :)