The Fans

Thursday, August 16, 2012

Menjelang Hari Raya 2012M/ 1433H

Lagi 3 hari nak raya kan??? Dekat office, dah ramai yang start cuti. Esok lagi lah. Guess tinggal 2,3 orang je dekar office, including me. Waaaaaaaa. Memang kalau iku thati, i apply je cuti hari Jumaat tu. Tapi apakan daya, rasa membazir je kalau i apply cuti. Sebab? Sebab nya, i tunggu abang kesayangan i tu lah. Dia now kerja dekat Bintulu. So flight dia akan sampai KL hari SABTU, pukul 5.00 petang. So, malam raya lah nampak nya kami dua beradik akan balik Paka.

And adik i, lagi kesian. Pagi Raya dia ada atas platform, pakai coverall. Nasib baik dia cakap platform yang dia nak pergi tu dekat Miri je & ramai orang Islam so boleh celebrate raya sama2 kan. Kesian sangat. Jadi tahun ni raya berempat je lah dengan mama & papa. Dah la tahun ni tahun last beraya sebagai single, I'Allah. Kalau tahun depan kena beraya dengan in- laws macam mana? Redha je lah. Tak pela, nak buat macam mana dah adat kehidupan. Ceewahh.

So rasa nya nak wish Selamat Hari Raya lah pada semua b2b/ reader. Takut tak sempat nak blog dah. Maklum lah, dah nak raya kan. Dengan rendah diri, i nak mohon maaf pada semua b2b/ reader yang kenal/ tak mengenali diri i (means kenal di alam maya) kalau i ada terkasar bahasa/ tersinggung u all dengan penulisan i. Tak pernah berniat nak sakitkan hati siapa2 sejak mula berblog.

Dan tak lupa juga, Selamat Menyambut Kemerdekaan Malaysia yang ke- 55. Err, tak payah google lah gambar (If you know what i mean.)

No comments: