The Fans

Tuesday, November 30, 2010

Which and which

I have applied for two days leave, which are on 9 & 10 th December. My HOD already approve the leave, waiting for the approval from bigger boss now :P

Nothing much to say, been busy with works and stuff (read: Shopping & lepak-ing with GFs) and lately feeling kinda lazy to update the blog, even with fab stories and plus I'm looking for a new hp and my current hp is a hp w/out a camera so rasa tak best lah bila tak banyak gambar.

I can't wait for the holidays with friends from Uni. And oh, i missed my BF very much too.

P/s: Pening fikir which car to buy, and which phone to buy.

Sunday, November 28, 2010

Must remember

Officially tied
28.11.2010
9.45 pm

Thanks for everything

Hargailah Apa Yang Kita Miliki

Thursday, November 25, 2010

Nak cuti boleh?

I was thinking to apply for cuti 5 & 6 December lah. Have a great plans with my awesome friends. Tapi still, tak confirm lagi la. Still dalam planning stage. Tapi if tak jadi pon, still nak cuti juga. Boleh?

Wednesday, November 24, 2010

ILY and will always do.

Banyak benda yang berlaku kan between us? I rasa kalau i masuk pertandingan CST Production tu, mesti dah menang dah our love story tu. Haha. Tapi i macam bz je, malas la pulak nak mengarang. Opss, bukan malas, cuma mcm tak berapa nak in mood kena feeling- feeling sambil mengarang ni. :P Next time maybe.

I cuma harap kita leh tabah and sama- sama kuat. I know u love me and so do i.

Tuesday, November 23, 2010

Pasti kah?

I tak tahu lah nak cakap apa. I sendiri pon tak tahu apa yang i fikirkan. I cuma nak kepastian. Salah ke? Everytime i asked, mesti jawab tak tahu, nanti lah, tengok la. Ye, selagi i sabar, i akan tetap sabar. Tapi salah ke kalau i nak kepastian? I tell you what, perempuan ni satu je. Kalau dia dah sayang/ suka dia memang sanggup buat apa saja. And dia akan tetap tunggu even kena maki ke, kutuk ke, apa ke. Yang penting dia dah sayang.

Tapi once dia dah putus asa, sorry to say.

Monday, November 22, 2010

Cute kan?

I rasa dia cute sangat bila dia nak apply for internship and tanya pada i, Cyberjaya tu dekat tak dengan Shah Alam?

Kan dah cakap, cute je.

Gaji buta

Hari ini i makan gaji buta. Tak suka tau. Tengok la, berapa banyak entry i harini. Aish. I nak cuti please. *Cuti je sokmo u ni Azreen. Babap kang.*

Cerita Aidiladha 2010

Hari raya haji yang agak hebat walau pon berada di perantauan. Masak macam- macam. Makan macam- macam. Jalan macam- macam. Photoshoot macam- macam. Menarik sekali. At least bagi i, linda, CE and Ejat.

Mula- mula harus letak gambar sendiri make- up tebal gila dah macam nyah.
Menari- nari di tengah panas. Motif?
Makanan semua adalah hasil usaha sendiri, sungguh berbangga.
Tekun je i makan tak pandang camera langsung. Lalala~~
*Abaikan rambut bengkang- bengkok.*
Otw to McD. Hari raya pon sempat nak layan mc flurry lagi.
Masjid Shah Alam.
Makanan lagi.

Konon teruja la, tak tahu nampak apa.
All times fav. Cari barang tersembunyi.


Begitu lah cerita nya.

p/s: More photos at facebook.

Stop bothering me please.

Adeh, bosan betul la i dengan orang yg konon dia sorang je bagus. Dia sorang je betul. Orang lain semua la tak bagus, tak betul. Si A cakap Si B hampeh. Si B cakap Si A teruk. Adoi la, sama je la korang dua orang. Masing- masing tak nak mengaku yg diri tu teruk. Bosan sangat i dengar cerita u all dua orang.

Lepas tu asyek nak mengadu benda yang sama je dekat i. I dah tersepit jadi orang tengah. Malas la nak masuk campur hal korang dua orang ni. Bosan sangat. Bosan tau tak. I datang office nak cari rezeki la. Bukan nak serabut- serabut kepala nak fikir benda yang tak penting and tak effect apa- apa pon dalam hidup i.

So, tolong. STOP it ok baby.

Friday, November 19, 2010

Monday, November 15, 2010

Genting,Sunway.

Having so much fun spending time with him. Thanks for the awesome time we spend together. After final, kita jumpa lagi ye.

Lovelovelove.

Tuesday, November 9, 2010

So true.

Source: Here

Cepatlah pulang.

I don't need anything else.
I just need you.
Yes you.
Thanks for being there for me.
Please stay with me.
You.
Yes you.

p/s: Can't wait to see you during this coming weekend. Miss you soooo much. ILY Babe.

Thursday, November 4, 2010

Kenapa?

Kenapa kita perlu berbohong, menafikan perasaan kita supaya orang lain gembira?

Cakap everything's fine, bila sebenarnya tidak begitu.
Cakap i'm ok, bila sebenarnya tidak begitu.
Cakap i'm good, bila sebenarnya tidak begitu.
Cakap tak ada apa-apa, bila sebenarnya tidak begitu.
Cakap suka, bila sebenarnya tidak begitu.
Cakap boleh, bila sebenarnya tidak begitu.
Cakap tak terasa, bila sebenarnya tidak begitu.

Oh, kerana menjaga hati orang lain itu lebih penting dari perasaan/ hati sendiri.

Wednesday, November 3, 2010

Ex gila.

Ini entry luahan perasaan. Mungkin terlebih emo.

Last night i dapat sms from her and maki- maki i cakap i kacau bf dia lah, he was not in love with me before, and we were never in love. Whatever la. I don't give a damn. *Tipu* Serabut gila. I memang malas nak layan perempuan yang overated macam tu. I rasa malu sangat sebab tak perlu kot nak buat macam tu. Ada la kot dia hantar dalam 15 sms pada i. Cakap itu ini. I malas nak layan malas nak balas. Lepas tu dia cakap nampak sangat i yang salah. wtf.

Sumpah malas nak layan. Tapi still rasa serabut and sedikit terganggu lah. Helo, bf awak yg kacau i ok. Cakap dengan i yang u tu ego and degil. Keras kepala. Dia sendiri yang cakap dengan i yang dia nak gf macam i. MACAM I. Azreen.

Tapi sorry lah. I dah ada my B sekarang. Jangan harap i nak get back to you. You yang tinggal i, remember? Konon she is better than i lah. Tak tahu lah kalau u kena tipu dengan dia kan. Padan muka u. Malas lah i nak masuk campur hal kamu berdua ni. Such a waste of my precious time.

I tak kesah lah apa yang berlaku antara kita dulu- dulu. Itu kisah lama. Now i dah buka a new chapter in my book of life. Oh, salah. Dah buka buku baru, buku lama tak tahu simpan kat mana.

Thanks B, spending your time listening to me. I sayang you and always will be.

Monday, November 1, 2010

Part I

Nak upload gambar yang i gemar/ favorite sahaja. Suka-hati-lah!!

Ahad i masak- masak nasi ayam and jemput Linda and CE makan kat rumah. Then pergi bergambar. Nasib malang bila tak habis bergambar (tak puas ber-model) battery habis. Aish. Sakit hati i tau. Tak apa, minggu depan pula.

Location: Sri Kayan & Putrajaya.






Gambar ini bukti makanan sahaja!! Linda cuma model makanan. Gagaga.

Me time?

Kadang- kadang, egoku tinggi melangit.
Kadang- kadang, aku hanya membiarkan semua berlaku sendiri.
Tanpa perlu aku atur- aturkan.
Tanpa perlu aku mengemudikan.

Kadang- kadang, aku perlukan masa.
Masa untuk diri sendiri.
Tanpa perlu memikirkan hal yang lain.
Hanya untuk aku dan duniaku.

Namun, terkadang aku merasa.
Salah untuk aku fikirkan hal aku.
Setiap masa hanya untuk mereka.
Dan semua mereka.
Tanpa perlu aku dan diriku.