The Fans

Sunday, May 31, 2009

Time

I've been waiting for you since ages. But it take you forever to come to me. I know you want me so bad.

-Azreen-

Saturday, May 30, 2009

Tulisan

I nampak this one guy pakai baju tulis ni masa i jln2 kat K.Trg semlm.

"I'm so broke i can't even pay attention".


Super funny ok.

-Azreen-

Sedangkan pantai pon berubah, inikan pula manusia.

Yela. Once u dah xsuka org tu, mcm2 alasan yg akan keluar. Mcm2 perangai buruk dia yg kita nampak. Ini tak elok. Ini tak cantik. Masa dulu, itu yg kita suka. Itu yg kita gemar. Kentut pon boleh jadi bau wangi. Manusia mmg mcm tu.

**************************************************************************

Kalau u tak suka apa yg i pernah buat utk u dulu, i mintak maaf. I dah buat yg terbaik. I give u the best that i can do. I dah all out. I mintak maaf sngt2. I tahu i ni tak perfect langsung dan mmg tak sesuai utk u. I ni manja, mengada-ngada, gedix dan over. U pulak tak mcm i. U tak suka org yg manja. Forgive me for being very fussy and terlalu banyak susahkan u.

I'll disappear from your life.


-Azreen-
yg mmg manja dan mengada.

Friday, May 29, 2009

Why keep holding on?

Sedih kan, bila di lyn mcm shit oleh org yg kita syg. Bila org yg kita syg dah mula tak syg kita. Mula mcm nak larikan diri dr kita. Mula menjauh.

So this is what i feel right now. Sngt la sedih ok. Super sedih. Kalah Super Saiya. Tapi kenapa masih nak kejar dia? Why? Oh. Bodohnya i. Please la wake up ok. Cuba terima kenyataan. Face the reality. Get up!!!

Tlg i utk terima kenyataan. I rasa ini adalah terlalu sukar utk i. Mmg tak sanggup. I rasa mcm pelik sngt. Mcmana nak try adapt dgn perubahan baru? Nak sesuaikan diri? I tak reti la. Lain mcm la nyah.

Argh. Tekanan. Tension. Stress.

Aish. Aish. Aish. Mengeluh lg.

*********************************************************************************

Tak Ada Logika- Agnes Monica

Karna aku tak tahu
Kau sudah ada yang punya
Atau bisikan cinta
Ku tahu engkau berdusta

Namun ku tak mau mengerti
Selama kau masih bersamaku
Karna ku suka
Ku butuh cinta yang pernah hilang dariku

(Chorus)
Cinta ini kadang tak ada logika
Bersih semua hasrat dalam hati
Ku hanya ingin dapat memiliki
Dirimu hanya untuk sesaat

Bukannya aku tak tahu
Kau sudah ada yang punya
Karna kau telah bisikkan cintamu padaku
Ku tahu engkau telah berdusta

p/s: Kenapa nak letak lagu ni? Mcm tak ada kaitan dgn entry. Ke ada? Oh. Makin bercelaru.

-Azreen-

Tuesday, May 26, 2009

Ultraman

Dah dekat 2 minggu kot i kerja. Bosan la. Jumpa dgn mcm2 jenis org. Aish. Mcm2 prangai pon ada. Harini Aunty Gg i balik kg. Dia cuti seminggu kot. Nak ajak dia g jln2 tapi i kerja. Plus gaji pon tak masuk lg. Nanti off day nak ajak dia g jln2 la. Bosan la. Lambat nya adik i balik. Aish.

I penat la. Level of energy dah low. Dah merah. If i ni ultraman, mesti dah bunyi2 sambil keluar lampu kaler merah kt dada. Nak pergi tido la.

-Azreen-

Monday, May 25, 2009

Purse baru

So yesterday i dah dpt parcel yg i nanti-nantikan. Yaay. Setiap hari balik je kerja akan tnya papa, "Papa, parcel kakak dah sampai belum?". Sampai papa pon tak sabar nak tunggu parcel tu sampai. And i like the purse very damn much. Very much in love with it. Plus it is in pink. I beli purse ini from blogshop ini. Thanks ye En. Posmen.

Malas la plak nak upload pic. Hehe. Klik sini utk lihat gambar purse baru sy. <3

-Azreen-

Saturday, May 23, 2009

SMS-ing

Ntah la wei. Recently ak rasa useless sngt. Xada life langsung. Sedeh wei. Asyek nak nangis je.

Adoi. Nape ko rasa cmtu? Ish, relax la. Ko ada problem ke?

Ak pon xtau nk ckp la. Ak mmg mcmni. Nak ckp problem tu xla sngt. Tapi masalah jugak la pd diri ak kot.

Ha, apa masalahnya. Kot2 ak boleh tlg ak tlg.

Xada apa la. Pnjg cite dia. Maybe ak yg salah jugak. Cmne nak lupakan mslah bodo ni?

Ala. Sabo je la. Nak wat cmne. Satu je, if dia yg buat ko sakit hati, dia yg tinggal ko, dia yg jahat, ko sabar je.. Percaya la ckp ak. Satu hari nanti dia kena benda sama.

Yup. Ak mmg nak sngt dia rasa balik ap yg dia pernah buat pd ak. Ak bukan dendam. Ak bukan doa yg tak baik utk dia. Tapi ak serius sakit hati. Dia buat mcm ak xada hati dan perasaan. Tak ada maruah.

Friday, May 22, 2009

Who need man anyways?

Why i still can't get over him? Kenapa susah sngt? Aish. Tak larat la. Even i was treat like a shit. Tapi still boleh cool. Kenapa la i ni cool sngt? Aish. H once said i ni baik sngt. Tak ada ego langsung. He said i perlu ego sikit baru boleh ajar dia. And kuatkan semangat. Dan juga hati kena la keras sikit. Yeke? Ntah la. I rasa mmg hati i ni lembut. Susah nak marah org. Tapi jgn buat smpai i benci u. Once i benci u, tak mungkin i akan maafkan u. Even nak tengok muka u pon i xboleh. Yeah. I mmg ber-possibility utk hold a grudge. Tapi sngt susah utk capai tahap itu. So beware. Eh, jgn la takut plak nk kwn ngn i. I ni baik tau. Hahah.

J pon ckp tak pyh fikir lg. Nanti beria je, tp at last xad apa2 pon. Mungkin bukan masanya lg.

Maybe ni la org ckp first love susah nak dilupakan. Aish. Aish. Aish

How long did you take to get over your first love?

p/s: Jiwa i mmg tengah kacau bilau huru hara sekarang ni. Jgn tambahkan lg.

-Azreen-

Thursday, May 21, 2009

Girlfriends

Adoi. Bosan gila. Kerja pon bosan. Rasa mcm xad life langsung. Apakah. Jadi ak terfikir. Nanti bila ak dah abes belajar and start kerja, akan rasa mcm ni ke? Mcm tak ada life langsung. Tak fun la. Seriously, masa belajar la time yg plg best sekali. Lepak ngn kwn2. Aish.

Bosan la. Langsung tak ada org nak faham perasaan ak time ni.I feel so lame. If ak jatuh pon, seriously tak ad org yg nak/akan angkat ak time ni. I really need my girlfriends. Time, please fly fast. Super fast please. Ayat ni lg. Tapi this time utk org lain.

Oh. Ak ada beli purse on line. Tak sabar nak terima parcel tu. Nanti dah dpt, i'll post the picture and url blogshop tu sekali. Sbb malas nak cari sekarang.

Till then.

xoxo,
-Azreen-

Sunday, May 17, 2009

Lelaki pengecut?

I just come back from work. 2nd day of work. Still rasa penat lg. Tapi best sbb tak pyh start shift lg. Nanti bila dah start shift lg penat.

Ok.back to main point. So i rasa org lelaki yg ceraikan/break off ngn isteri/gf mereka guna sms mmg coward. Pengecut ok. Tak cool langsung. Kenapa mesti guna sms? Not brave enough to talk? Bimbang hati pasangan terluka? Tak sampai hati?

No. If guna sms, i rasa lg menambahkan sakit yg dialami oleh pasangan. Mereka akan lg rasa terluka. Lagi rasa teruk. So lelaki yg buat mcm ni mmg suck.

Dah. Tak larat and penat dah nak menaip panjang- panjang. Level of energy dah tinggal sikit. Kena recharge.

Fikir- fikirkan.

-Azreen-

Saturday, May 16, 2009

Work

Jadi i baru start masuk kerja hrini. 1st day. Tp ok je sbb dulu pon i kerja kt situ time cuti. So suma colleague pon dah kenal. Tak ada masalah dah. Tp biasa la. Penat sbb 1st day kan?

Nadiah, Eny, Effa, Umie and Nisa' from the University baru je balik dr umh i. Mereka saja singgah umh i. Jln2 Terengganu. So mama dgn excited-nya masak bnyak gila ok.

I ada masalah besar dgn bf i. Tak tahu kenapa mcm ni. Padahal baru je smlm jumpa kan. I pon pelik. I dah mcm tak kenal dia. I miss the old him. I miss all the sweet and happy moments we used to share :(

And my line kena barred sbb i tak bayar bill. Haha. Tunggu la akhir bulan. Nanti dpt gaji baru i bayar. So sesiapa nak call or sms i, sila pakai num celcom yg lama. 013-70*****.

I penat sekarang. Nak masuk tido. Night all.


-Azreen-

Friday, May 15, 2009

Flying high in sky

*Warning: This post contain very much mengada-ngada punya ayat. So if you think that you'll don't like it, don't read. Please nagivate from this page. Tq :)

I'm super happy. I'm in heaven.*terbang-terbang* Well, td i kua ngedate ngn my bf. Lama betul tak jumpa kan yang? Actually tak pergi mana- mana pon. We just went for a karaoke then pusing- pusing dgn kereta. I curi kereta mama, shhh!! But it is the time we spend together. The quality time. Sngt suka la. Next time kita kua lg mcm td ok, yang? Tp since esok i dah start kerja, so i'm thinking it will be so little time and possibilities for us to meet often. Sori yang. But, i'll always love you. You'll always be in my heart. Muaahhxx <3

x.o.x.o,
-Azreen-


Eh, again, I Love You yang. Hehe.

Thursday, May 14, 2009

Or maybe what goes around, comes around.

Do you believe in karma? Well, i do. So what is this karma all about? It's something similar to what you gift, you get back. That's means whatever you did to others, whether it is something good or bad, you'll face the consequence and others will do the same to you.

Let's put this for an example. If you want people to treat you nice/respect you, you need, in the first place to treat others nicely or respect others.

That's what i mean. If you bitch people, others will bitch you back. This has nothing to do with revenge. I believe, in karma it is not necessarily what you get in return must be connected with what you did to that same person. Let's say you donate some money to poor. That's doesn't mean the same poor will give you the money. Maybe you'll receive more money in other way. Or maybe it has nothing to do with money at all. Or if you act/ talk shit to A, A will not act/talk shit back to you. Maybe you get something else in return.

So you got what i mean?

-Azreen-

Cuba

**Sebenarnya terpengaruh dgn cerita Matahari. tv3.6.30pm.isnin-khamis. Nak upload video tp tak boleh. Hampeh la.

Coba-Faizal Tahir
coba kau dengar
coba kau coba
diam bila ku coba
tuk berbicara dengan kamu

pernahkah kau ada
bila ku perlu
tuk meluahkan rasa hati

dan bila kau bersuara
setia ku mendengar
agar tenang kau merasa

** siapa
sebenarnya aku padamu
mungkin sama dengan teman lain
yang bisa kau buat begitu
dan bila
tiada lagi teman bermain
kau pulang tuk dapatkan aku
itulah aku...padamu

coba kau lihat
coba kau coba
renung ke mata aku
bila ku kaku melihatmu

pernahkah kau ada
bila ku perlu
tuk menyatakan rasa sakit
dalam diri

dan bila kau perlu
setia ku menunggu
agar senang kau merasa

ulang **

maafkan kerana aku tak pernah
terlintas tuk menulis pada mu
salahkan ku
tak mungkin lagi aku meminta
untuk kau mendengar..
untuk kau melihat ke mataku

ulang **


-Azreen-

Tuesday, May 12, 2009

Thanks God.

Harap semua sudah berlalu. Semoga esok lebih baik drpd harini. Ya Allah, terima kasih kerana mendengar permintaanku.

p/s: Sigh. Rasa mcm berdosa. Aku selalu lupakan-Nya tapi Dia tidak pernah lupakan aku.

-Azreen-

What is wrong with you?

Or is it me? I want to know what is happening. You even switch off the phone. Please. Don't do this to me. I know you are reading this. Just let me know what is happening. I hate this feeling. Very much.

-Azreen-

Monday, May 11, 2009

I nak new purse please.

Aish.Sngt menyakitkan hati. Tak tahu kenapa. Tiba-tiba shj jadi begini. Penat la. Nak ckp PMS, bukan perempuan kot. Susah la gini. Layan Kiki & Mimi yg berebut nak minum susu lg baik. Tak sakit kepala, tak sakit hati. Gembira lg adalah. Oh.Mungkin geram sikit bila tengok Kiki tamak tak mahu share susu ngn Mimi. Well, tapi biasa lah. Mungkin i yg salah sbb.... ntah. Tak tahu kenapa. Rasa- rasa nya tak salah. Mungkin ada yg salah. Tapi tak nak kc tahu. Sbb suka pendam dlm hati and luahkan separuh- separuh je. Sngt tak suka ok. I hate the feeling. Guilty + geram.
Tapi dah di cheer up oleh abg yg tiba- tiba kc duit poket utk belanja padahal duduk kat rmh je pon. Bukan nak beli apa- apa. Mungkin upah sbb tlg dia bank-in duit, basuh baju, kemas bilik, masak, bla..bla.. Oh. Banyak nya kerja kena buat utk abg. So tak apa lah. Ini lah upah nya kot. Thanks abg. Mungkin boleh kc lagi duit banyak- banyak. Sbb nak cari kerja sngt malas lg. Nak berehat dulu. Nanti bila kerja mungkin bz dan tak sempat nak updates blog setiap hari. Mungkin seminggu sekali shj. Oh. stop mengarut. Nak sambung tengok cerita Ghost.

-Azreen-

Sunday, May 10, 2009

Sy syg mama sy

Happy Mother's Day to all the mothers out there.
Mama, kakak syg mama sngt2. Thanks for taking a veeeeery good care of me. I really love you.

-Azreen-

Saturday, May 9, 2009

Saya di-tag

1) Printscreen wallpaper anda sekarang, jangan tipu.
2) Kenapa anda suka wallpaper anda itu?
-Ini adalah default wallpaper utk pc kat rmh. Bosan bukan? Mls pula nak tukar. Rindu pc i yg kena tinggal sorang2 kat Johor. Take care ye syg :(
3) Seperti biasa, tag SEPULUH orang.
-dzeti.peoz.syafiza.hanisah a.k.a ina.rina.

(tag daripada:
Alyea)

-Azreen-


Terengganu Darul Iman.

Hi. I'm writing from my very home sweet home. Yaaayyy!! So baru harini ada masa nak update. Mcm sngt bz melayan Si Kiki & Si Mimi yg berdua tu. Oh, Kiki dan Mimi adalah nama kpd kucing yg my parents bela tu. Ingat kan, i ada pernah tulis dulu. Mereka berdua sngt la comel and adoroble. You just can't ignore them. Nanti i upload pics mereka ye :)

Jadi harini i ikut my parents pergi jln kat K.Terengganu. Actually tak ada la berjalan apa pon. Kami pergi Pasar Kedai Payang sbb mama nak ambil stok baju batik utk jual kat kedai dia. Ingat nak la ajak mama & papa pergi jln tengok Masjid Kristal kan. Even i ni duk Trg, xpernah la lagi smpai sana. Teruk kan i? Huhu. tapi mama dah warning awal2 tak boleh pergi mana2 sbb dia ada bnyak kerja lain and tak sempat nak pergi jln2. So tak apa la. Boleh pergi KT pon dah kira ok kot. And KT sngt la cantik sekarang ni. Membangun. Kagum pon ada juga. Sbb mcm dah lama tak pergi KT and bila pergi harini, dah banyak yg berubah. Bagus2. Tapi i mcm tak ada mood pula nak ber camwhoring. So, tak ada la pic. Hehe.

So to all, happy holiday.

Much love,
-Azreen-

Thursday, May 7, 2009

Me heading home tonight.

Sudah selesai semua papers akhirnya. Mlm ni juga i terus balik kg halaman tercinta gara-gara tiada tiket. Padan muka. Last minute plan mmg mcm ni. Ingat kan nak stay sini dulu. Boleh jalan2 mkn angin tengok wyg shopping sket. Tapi nak buat mcm mana. Duit tu semua mmg ada jodoh yg agak panjang dgn i. So mlm ni i balik. Tak sabar nak tidur atas tilam besar yg best. Mama, tunggu kakak ye!!

p/s: Nuaq, u jgn jeles tao. I balik umh dulu. Btw, all the best utk paper last esok. Buat elok2. Nanti kita jumpa kat umh ye.

Muaahhx,,
-Azreen-

Wednesday, May 6, 2009

Power System better than DSP.

Three are downs. So another one paper to go. Can't wait to finish jwb semua papers dgn jayanya dan pulang bercuti ke kg halaman tercinta Paka, Terengganu.

Jadi paper td boleh tahan ok la. Better than yesterday. So much better to be exact. I berjaya jwb kebanyakan soalan dgn cemerlang. Alhamdulillah. Maybe tak la dpt score tinggi sngt. Tapi still ok kot. Semoga sy berjaya. Thanks people, for the pray :)

-Azreen-

Tuesday, May 5, 2009

One 'A' was away from me.

Paper DSP td was really killer. Sngt tak suka. Susah gila ok. Past year question tak la susah mcm ni. Tak ada satu pon direct question. Even nak dptkan x[n] pon kena kira sampai satu page. Gila ke apa. Itu baru nk dptkan x[n]. Tak masuk dgn kena buat interpolation, decimation, shifting, dengan DFT lg. Semua la. Aish. Baru nak score A. Carry marks dah tinggi. Final pulak punah ranah. Tak suka. Tak suka. There goes my dreams.

p/s: Kepada Pn. Siti Hajar, jgn la marking paper kami dgn strict sngt. Pejam mata dah la. Tlg la bagi markah mthod banyak2. Moga puan baca blog sy. Muuahhx. Syg puan.

-Azreen-

Monday, May 4, 2009

We are TWO years old.

4th May 2007-4th May 2009


HAPPY 2ND ANNIVERSARY SYG.

Tak sangka dah 2 tahun kn? You are my addiction. My drug. How could i say no to you? Tke care ye. Nanti jumpa, kita celebrate sama2.
Ingat, i syg u tao.

Very much Love,
-Azreen-

Saturday, May 2, 2009

Kereta biru-putih dgn siren dan lampu.

Geram gila.
Bukan ke Polis or authorities lain should be contoh kpd publics? Should behave. Harus jd baik so baru la rakyat/ masyarakat boleh respect and jd baik juga. Tapi if org2 atasan or berpangkat mcm ni yg buat perangai and tunjuk lagak sbb ada kuasa/pangkat, jgn salahkan rakyat la kalau kami ni sukar di control. Yela, guru kencing berdiri. Anak murid kencing berlari kan?

Ok. Jadi cerita nya mcm ni.
Td i was driving at this kinda busy road. Ada org tengah baiki jln. So jln yg drpd 4 lane jadi 2 lane and of course la ada lencongan. And this side of the road had to wait for the other side before they all can move forward. And ada la terselit sebuah kereta warna biru- putih kat situ. Tiba-tiba, dgn org lain sabar menunggu dan mengikut giliran, kereta ni boleh pulak bunyikan siren dan psng lampu dan dgn selamba nya terus memandu ke dpn. wtf. Teruk gila ok.

Another story. I pernah nampak kereta biru-putih ni bunyikan siren and langgar lampu isyarat sbb malas nak tunggu kot. And kat dpn tu, ada la sorang pakcik ni tgh bawak motor. Atas motor dia tu ada tong gas dapur kat seblh kanan,kiri and atas moto. Mungkin ada 3 atau 4 tong juga la yg pakcik ni bwk. Sbb nak ikut peraturan and kc laluan kat kereta biru-putih ni, sampai tergolek tong tu atas jln. Dah la tengah panas terik. Kesian gila pakcik ni. Nasib baik tak meletup ke, or pakcik tu accdient. Aish. Tak boleh fikir ke?

Ni kisah yg kwn i cerita. Dia pernah nampak accident yg disebabkan oleh kereta biru-putih ni. Kat traffic light rasa nya. And bila siren berbunyi, mesti la org akan ingat ada emergency and bagi laluan. Sbb kereta ni punya pasal, sampai sebuah lori and 3buah kereta accident kat belakang. Pentingkan diri sendiri. Bodoh la. Cuba fikir balik.

Kalau tak org yg buat undang2 tu yg ikut dulu, mcm mana org lain nak ikut? Even van merah-putih yg bwk org sakit pon tak mcm tu sekali. Geram betul i.

p/s: Siapa lagi pernah berlaku mcm ni kt dpn mata dia? Share la ngn i.

pp/s: Sorry kalau bahasa i teruk. Geram sngt.


Renung- renungkan dan selamat beramal.
-Azreen-

Thinking of You

May = Mother's Day.

Pagi tadi i tengok tv. And like banyak gila iklan pasal Hari Ibu ni. And that's make me miss my mama more. I really miss her :(( Tak sabar nak balik rmh. Rindu masakan mama. Rindu dgr mama bebel pagi2 nak suruh bangun. Ayam tu pon dah letih berkokok, kakak tak nak bangun2 lagi. Haha. Funny kan my mama? Comel je. Mama selalu suka bebel tapi apa yg mama bebel tu selalu je buat i ngn adik i gelak sbb we find it kelakar. Tengah tido pon boleh terus tergelak and bangun sbb mama kejut kami smbil buat lawak. Adoi. Sabar je la. I just can't imagine my life without her. I don't even want to try to imagine it thou.
With that, i announced/ declared here that i miss my mama very so damn much.

-Azreen-

You one in a millon. One in a live time.

Tomok menang OIAM? Alamak. Aish. Kenapa tak Esther yg menang ek? Mcm tak puas hati juga la.
And i find out this people that is really into Tomok. Since zaman remaja dulu la. The New Boys thingy. Tapi mcm malu kot nak mengaku. Mcm pura-pura la. It's funny ok. And then bila Tomok menang baru la mcm: Ok. He's good. He deserved to win. Before ni if tengok OIAM, dia mcm malu nak mengaku yg dia suka/minat/like Tomok. Funny isn't it? Nak tau kenapa dia malu? Sbb i selalu kutuk Tomok. Heheh. Ksian dia. Terpaksa berpura- pura dpn i. Padahal i dah tau pon yg dia minat Tomok. If you minat Tomok pon, i kesah apa. Like i care. Cuma maybe i akan kutuk dlm hati la. Hehe. It's not that i don't like Tomok.
There's nothing wrong if u like/fanatic into him. It's your right kan. But the problem is, please don't be hypocrite. Stop pretending. Actually, i dah banyak kali caught this person being hypocrite/pretend to like/dislike something yg dia dislike/like. Just to sedapkan hati org lain. And tak nampak silly dpn org lain. It's so not me ok. Speak out for yourself boleh tak? Penat la nak layan org mcm ni. Kejap ckp mcm ni. Another minute you'll be like that. Oh please. I know everything ok.
Ok. Back to Tomok, i think he's ok la. He's really something i think. He improved a lot. Compared to Sejarah Mungkin Berulang or what so ever it is called. Anyway, Malaysians had voted. And Tomok is the one. Congrats.

-Azreen-

Friday, May 1, 2009

Selamat Hari Pekerja

Kpd semua yg bekerja.
Moga bergembira dikala hari cuti ini.


*****************************************************************
-edited-

Oh. Sungguh tak percaya. Dah masuk bulan May. Yaaaay!! Sngt tak sabar. Nak abes final exm lg 3 papers. bnyak lg nih. Nak cuti. Nak balik rmh. Bnyak plan nak dptkan duit sendiri bermilion-milion bersama adik tersyg . Mungkin perlu masuk OIAM. Tapi bila start cuti, bermaksud i akan start my final year bila bukak je sem depan. omg! Tak percayakan? Rasa mcm baru je dpt result SPM semlm kan?tipu.hehe. Saja nak tambah nampak mcm sedap je cerita. Rasa mcm baru je msuk ke UTHM ni minggu lepas. Rupa-rupanya dah nak grad dah. Insyaallah. Amin.

Benda yg nak cerita kat sini.
Tak sabar nak abes final exams sbb i dh plan nak pergi UTP. Nak melawat adik i kat sne. Alasan je. And my bf ngn i pon dh ada plan nak g ngedate. Tak sabar. Yaaay!! Harap- harap kali ni jadi tao yang. So dr Bt. Pahat ni i akan naik bus and sampai UTP. Then my bf from Penang pon akan g UTP and ambil i kat sne. Then we all akan g jln2 kat Penang. If adik nak ikut, lg best. Tapi she's in the middle of her final exams :( Tak pela adik ye. Kita jln2 area Ipoh je. Tak Sabar nye. Nak pergi beach.

Feringgi, tunggu i ye!!
-Azreen-