The Fans

Saturday, May 9, 2009

Terengganu Darul Iman.

Hi. I'm writing from my very home sweet home. Yaaayyy!! So baru harini ada masa nak update. Mcm sngt bz melayan Si Kiki & Si Mimi yg berdua tu. Oh, Kiki dan Mimi adalah nama kpd kucing yg my parents bela tu. Ingat kan, i ada pernah tulis dulu. Mereka berdua sngt la comel and adoroble. You just can't ignore them. Nanti i upload pics mereka ye :)

Jadi harini i ikut my parents pergi jln kat K.Terengganu. Actually tak ada la berjalan apa pon. Kami pergi Pasar Kedai Payang sbb mama nak ambil stok baju batik utk jual kat kedai dia. Ingat nak la ajak mama & papa pergi jln tengok Masjid Kristal kan. Even i ni duk Trg, xpernah la lagi smpai sana. Teruk kan i? Huhu. tapi mama dah warning awal2 tak boleh pergi mana2 sbb dia ada bnyak kerja lain and tak sempat nak pergi jln2. So tak apa la. Boleh pergi KT pon dah kira ok kot. And KT sngt la cantik sekarang ni. Membangun. Kagum pon ada juga. Sbb mcm dah lama tak pergi KT and bila pergi harini, dah banyak yg berubah. Bagus2. Tapi i mcm tak ada mood pula nak ber camwhoring. So, tak ada la pic. Hehe.

So to all, happy holiday.

Much love,
-Azreen-

No comments: