The Fans

Monday, May 11, 2009

I nak new purse please.

Aish.Sngt menyakitkan hati. Tak tahu kenapa. Tiba-tiba shj jadi begini. Penat la. Nak ckp PMS, bukan perempuan kot. Susah la gini. Layan Kiki & Mimi yg berebut nak minum susu lg baik. Tak sakit kepala, tak sakit hati. Gembira lg adalah. Oh.Mungkin geram sikit bila tengok Kiki tamak tak mahu share susu ngn Mimi. Well, tapi biasa lah. Mungkin i yg salah sbb.... ntah. Tak tahu kenapa. Rasa- rasa nya tak salah. Mungkin ada yg salah. Tapi tak nak kc tahu. Sbb suka pendam dlm hati and luahkan separuh- separuh je. Sngt tak suka ok. I hate the feeling. Guilty + geram.
Tapi dah di cheer up oleh abg yg tiba- tiba kc duit poket utk belanja padahal duduk kat rmh je pon. Bukan nak beli apa- apa. Mungkin upah sbb tlg dia bank-in duit, basuh baju, kemas bilik, masak, bla..bla.. Oh. Banyak nya kerja kena buat utk abg. So tak apa lah. Ini lah upah nya kot. Thanks abg. Mungkin boleh kc lagi duit banyak- banyak. Sbb nak cari kerja sngt malas lg. Nak berehat dulu. Nanti bila kerja mungkin bz dan tak sempat nak updates blog setiap hari. Mungkin seminggu sekali shj. Oh. stop mengarut. Nak sambung tengok cerita Ghost.

-Azreen-

2 comments:

dR Hannah said...

hahaa. xdek kaitan ok title u dgn crite u. haha

u nak new purse i can buy u one! here. but, buy je la.. bukan belanje. i pon tgh sesak.hahahaa

A Z R E E N said...

mmg pon tak ada kaitan.i saja je.supaya org nampak ap yg i nak.mne tau kot2 ad org nak BELANJA.hahah.