The Fans

Friday, May 1, 2009

Selamat Hari Pekerja

Kpd semua yg bekerja.
Moga bergembira dikala hari cuti ini.


*****************************************************************
-edited-

Oh. Sungguh tak percaya. Dah masuk bulan May. Yaaaay!! Sngt tak sabar. Nak abes final exm lg 3 papers. bnyak lg nih. Nak cuti. Nak balik rmh. Bnyak plan nak dptkan duit sendiri bermilion-milion bersama adik tersyg . Mungkin perlu masuk OIAM. Tapi bila start cuti, bermaksud i akan start my final year bila bukak je sem depan. omg! Tak percayakan? Rasa mcm baru je dpt result SPM semlm kan?tipu.hehe. Saja nak tambah nampak mcm sedap je cerita. Rasa mcm baru je msuk ke UTHM ni minggu lepas. Rupa-rupanya dah nak grad dah. Insyaallah. Amin.

Benda yg nak cerita kat sini.
Tak sabar nak abes final exams sbb i dh plan nak pergi UTP. Nak melawat adik i kat sne. Alasan je. And my bf ngn i pon dh ada plan nak g ngedate. Tak sabar. Yaaay!! Harap- harap kali ni jadi tao yang. So dr Bt. Pahat ni i akan naik bus and sampai UTP. Then my bf from Penang pon akan g UTP and ambil i kat sne. Then we all akan g jln2 kat Penang. If adik nak ikut, lg best. Tapi she's in the middle of her final exams :( Tak pela adik ye. Kita jln2 area Ipoh je. Tak Sabar nye. Nak pergi beach.

Feringgi, tunggu i ye!!
-Azreen-

No comments: