The Fans

Wednesday, January 16, 2013

First Giveaway By Cerita Superstar

 Ok, seperti yang dijanjikan. Since this is my first GA, so i saje2 lah main2 untuk appreciate my readers/ followers. Tapi for this time, ada 1 hadiah je :) So, syarat dia:

1) Follow this blog.
2) Buat satu entry entitle "First Giveaway By Cerita Superstar", copy banner kat atas & letak link post/ blog ni dalam entry anda.
3) Tinggal comment link post anda, nama & email address pada entry ni. (Entry ini sahaja)
4) GA ini bermula harini, 14-01-2013 hingga pukul 10.00 pm 16-01-2013.

Since hadiah nye tak seberapa, i buat kejap je GA ni. Pemenang akan di generate menggunakan random. org.

So hadiah yang tak seberapa nye adalah berupa craft supply.




Consist of:
1) 2 pcs kain felt (Oren & Putih)
2) Roses
3) Assorted Ribbons
4) A set of embossers
5) A set of scissors

All the best! Sudi2 lah join ye.

10 comments:

cik mah said...

best2...nk kena join ni... :)

Diyana said...

Saya join~

http://winnersjourney.blogspot.com/2013/01/first-giveaway-by-cerita-superstar.html

Nama : Diyana Latif
Email : diyanaltf@gmail.com

cik mah said...

dah join....

http://sunflowergo2.blogspot.com/2013/01/first-giveaway-by-cerita-superstar.html

nama:siti rahmah (cik mah)
email:rahmah2287@yahoo.com

tq...

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

Salam... Cik Anna join... ^_^

http://cikannajamususukdara.blogspot.com/2013/01/first-giveaway-by-cerita-superstar.html

Nama: Nurfarhana Mohamed Yusop
Email: farhanamy_88@yahoo.com

Follow Cik Anna ye... ^_^

CIK PIA said...

salam.. hi.. dah join n follow u..

http://epilogsofia.blogspot.com/2013/01/first-giveaway-by-cerita-superstar.html

nama: Cik Pia
email: misssofia87@gmail.com

tq... nak2 sangatttt dapat yg embosser tu..hehe

Farhana IezAna said...

http://iezana.blogspot.com/2013/01/first-giveaway-by-cerita-superstar.html

Nama: Farhana
Email: frhnana@gmail.com

Thank wt GA..=)

A SY said...

http://blalalableh.blogspot.com/2013/01/first-giveaway-by-cerita-superstar.html

me_echah.t0ek@yahoo.com

hotmasakini said...

joined !

http://hotmasakini.blogspot.com/2013/01/first-giveaway-by-cerita-superstar.html

NAMA : hotmasakini

EMAIL : hotmasakini@gmail.com

Nisha Nisrina said...

Joined :)

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/01/first-giveaway-by-cerita-superstar.html

Adam Faiz said...

join

Nama: Adam Faiz

email:joerin6@gmail.com
http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/01/first-giveaway-by-cerita-superstar.html