The Fans

Wednesday, January 16, 2013

Senarai Nama Peserta First Giveaway By Cerita Superstar

Thanks kepada yang sudi join my first GA. Thank you so much! Masih ada masa sampai malam ni untuk join ye. Tapi, meh i nak update dulu nama peserta. Nanti if ada lagi orang yang join, i update kemudian lah ye. Sudi2 lah join ramai2 :) Kalau ada yang join, tapi nama tak ada, please let me know.

Oh, btw lupa nak bgtau. I dah terjah satu2 yang join GA ni & comment. Kalau i tak comment tu, maksud nye blog u ada words verification etc yang for me, it's a major turn- off. Sorry sangat :)


Thanks you'all. Esok i akan umum pemenang. Sila doakan Random pilih no korang :P

2 comments:

cik mah said...

feveret no cik mah...moga2 bertuah..hehehe

CIK PIA said...

alamakkkk... cik pia punye ada word verification ke? ampunnnn.... heeee...