The Fans

Tuesday, January 8, 2013

Bila tinggal 70 hari ++

Harini dah 8hb Jan. Tinggal lagi 70++ days je. Tak lama dahhhh. Wooooo. I think most of the preps going well. Since i started the preps like a year ago, so tinggal minor things je. Benda macam baju nikah, baju reception, bunga pahar (bunga telur), kad, pelamin, photographer, doorgift (dah beli, tapi x siap lagi sebab nak bagi makanan), hiasan2 kecil dah siap. Just tinggal benda minor je. Macam kasut sanding, hantaran (tinggal 1 barang lagi & makanan2 je), shawl/ tudung untuk nikah & sanding, beadings pada baju nikah (nak DIY). Jadi i rasa benda tu semua minor kot.

Now currently working on the photo booth props. Tinggal sikit je lagi. Nak tambah beads pada baju flower girl (kalau i rajin), buat rings untuk bridesmaid, and nak buat tasbih yang tertangguh haritu. Tak banyak kot, maybe dalam 50pcs je kot.

Then tak sabar nak balik hujung bulan ni untuk buat balik semua benda2 tu ke kampung, hias2 bilik sikit, kemas mana yang patut.

That's all till now. Love.

Oh, btw check out this blog. Very inspiring! Rasa nak belajar macam2 dengan dia. Creative sangat!

3 comments:

Diyana said...

kalau buat prep awal2.. kurang sikit rasa kelam kabut tu kan...
good for you dear.. good luck (^_^)

cik mah said...

Yeah...bgus2...gud luck dear...

A Z R E E N said...

Thanks @cik mah & @Diyana. Semangat2.