The Fans

Friday, November 30, 2012

Thanks a million to all my follower/ reader.

*Sticky Post. Kindly scroll down for new entry.

Eh, macam tak percaya. Bila tengok, i dah ada 95 follower. Eleh, orang lain ada berjuta2 follower tak kecoh pon. But for me, it's such an honor. A big honor. Thank you pada semua kawan2 yang rajin baca & comment blog ni, especially b2b. And semua kawan2 uang dah follow blog ni sejak i mula2 buat blgo, masa blog ni masih belum terjerumus ke blog b2b lagi. Sangat lah appreciate.

Kepada anon/ silent reader pon, terima kasih banyak jugak. Tanpa korang, tak meriah lah dunia blogging i ni. Sebagai penghargaan, rasa macam nak buat giveaway bila follower dah cecah 100 orang. Hehe. Ada ke orang nak join kalau i buat giveaway? Kan buat, tak ada orang join, maluuuuuuu je. Hikhik.

Ok, kalau ada orang yang sudi nak join, silalah comment ye. Kalau ada lebih dari 5 comment, i akan buat lah. Eh, rasa macam perasan diva lah pulak buat entry cenggini. Ampunnnnn.

Tapi betul, kalau sudi nak join, silalah comment. Syarat Giveway ni akan berlangsung kalau:
1) Follower cecah 100
2) Comment pada entry ni lebih 5 orang yang sudi nak join.

Bye.

6 comments:

Nisah Mat Noh said...

okey, setuju. silalah buat.. nnti akak update k :)
selamat ber giveaway. muahahaha

cik mah said...

Nk2...mestilah GA kot....

Miz Sharmia said...

yg ke-100? bkn yg ke-95 ke? hehehehe.. i ler tuuu.. ok2.. nnt wat la GA. igt nak join le.

A Z R E E N said...

@Nisah Mat Noh: Tq dear. Nanti jangan lupa join ye.

@Cik Mah: Mestilah kan? Join tau nanti.

@Miz Sharmia: Hehe. 100 lah dear. Mesti join tau.

Sofia Karim said...

salam perkenalan.. i pun dah lama xberblog.. tp bile view blog2 b2b ni mcm nk kembali ke alam blog.... yeahhh....

A Z R E E N said...

@Sofia Karim: Jom lah memeriahkan dunia blogging :)