The Fans

Thursday, November 22, 2012

DIY Pillow Ring. #Tutorial


Dah lama berminat pillow ring ni sejak i tengok blog Rilla. So cari lah tutorial and try lah buat. I dah pernah buat yang version Rilla, tapi i tak berapa pandai nak susun kelopak bunga tu cantik2, so jadi sangat lah hudoh nye. Tak payah tengok gambar, buruk bebenor rupa nya. So lepas google2 lagi, i pon terjumpa lah dengan tutorial ni. Sangat lah senang oi. Jadi siapa yang berminat, boleh lah cuba. Semua i jahit pakai mesin je. Pantas & tuntas.

So, inilah hasil dari tangan i yang tak seberapa. Boleh refer pada link2 di atas kalau nak cuba buat. Selamat mencuba!

4 comments:

cik mah said...

oklah tu....dapat juga wat...teruskan usaha ye...

A Z R E E N said...

@Cik Mah: Tq dear.

Diyana said...

tahniah.. saya ritu xreti2 nak buat.. terus xbuat lgsg...

kalau bunga dia kembang2 naik atas mesti jadi cantik jugak (^_^)

A Z R E E N said...

@Diyana: Thanks dear :) Senang je buat benda ni. Try lah.