The Fans

Monday, November 12, 2012

Long Weekend

Esok cuti Deepavali. So i  ambil kesempatan untuk cuti selama seminggu. Harini kerja lagi, esok dah start cuti pon. Sampai ahad ni. Weeeee.

So plan cuti panjang2 ni sebab:
1) Nak jumpa bridal untuk my side reception. Nak discuss pasal baju, pelamin, etc.
2) Nak pergi pejabat agama & ambil apa2 borang yang perlu & confirmkan pasal wali
3) Nak buat HIV test kalau sempat. I'allah.
4) Nak bincang dengan mama apa2 yang berkaitan dengan wedding i. (Khemah/ jemputan/ kad/ hiasan bla bla bla)
5) Of course lah sebab nak cuti!

Jadi nya, harap2 agar cuti kali ni sangat lah sempurna. Doa kan i rajin work out balik kg ni. Keh keh. Amin.

Jumpa next week ye. Sebab kalau balik kampung, confirm malas nak update blog punya.

4 comments:

Diyana said...

good luck...
semoga dpt selesai byk2.. hehe

anaztasias nora aira said...

gud luck on your preparation dear !

Nisah Mat Noh said...

salam ukhwah,
wahhh banyak ek program,
nak kawen memang bz.
semoga semuanya lancar k
Take Care !!

A Z R E E N said...

Thanks all. Alhamdulillah dah selesai dah few :)