The Fans

Tuesday, November 20, 2012

How time flies.

Lagi 8 hari nak genap 2 tahun. How time flies. Sekejap je. Lagi 3 bulan ++ dah nak kahwin. Tak sabar nak tunggu saat Ijab Qabul tu. Tak sangka pon ada. Padahal si dia depan mata je selama 5 tahun. 1 tahun matrik, 4 tahun universiti. Tapi lepas keluar universiti,  baru terhegeh2 nak kenal lah apa lah. Bila kenang2 balik, kelakar pon ada. Kami selalu cakap to each other kenapa u tak cari i dulu2 lagi? Hihi.

Ini lah nama nya jodoh. Tak boleh nak tolak. Kalau dah jodoh, lari ceruk mana pon akhirnya inn shaa Allah akan bersatu juga.

So apa plan tahun ni? Tengok lah nanti, nak buat apa untuk meraikan tahun ke-2 ni :)

Semoga lebih banyak tahun yang mendatang. Aaminn.

2 comments:

Miz Sharmia said...

mesti nervous kan... hope ur preparation goes well.. gud luck yer..

Salam kenal ;)


Sharmia

http://miasherminah.blogspot.com/

A Z R E E N said...

Hai @Miz Sharmia. Salam kenal :)