The Fans

Friday, October 5, 2012

Wedding Preparation: Hantaran Part 1

Semalam en. tunang sy datang sini. Dia nakal, buat surprise konon2 banyak kerja lah, kena pergi sana- sini & all. Padahal dia cuti je. Tiba2 je dia call cakap ada dekat bawah office sy suruh tengok ikut tingkap. Sweet surprise. Cuma this time, tak ada bunga sebab dia cakap tak tahu nak singgah dekat mana. Sebab nakal sangat buat surprise, dah kena tunggu sejam sebab datang awal sangat, by 3.00 pm dah ada kat bawah. Mintak maap boss, sy mengulor sikit semalam. Bukan senang sy nak dapat spend masa dengan tunang sy tu :P

SO semalam kami pergi lah Sunway untuk survey2 barang hantaran. Mula2 tengok perfume dekat Jusco. Perfume yang i nak (Marc Jacob- Dotz) Rm400++. Mahai aih. Nasib baik tak beli terus. Then masuk parkson, dapat RM360 sahaja. Then beli perfume untuk si dia jugak :) Dapat voucher RM10 untuk setiap RM100 yang dibelanja. Then kami beli pan Tefal untuk our future home sebab dapat half price kalau collect points dekat Parkson. Memang berbaloi lah. Tak sampai RM100 untuk pan yang saiz (tak ingat). Tapi bigger than 24 cm. Puas hati jugak lah.

Andddddddddd. Also dah beli cincin nikah untuk si dia. Excited!!! Siap engrave nama i lagi kat dalam *Malu* Tak sabar nak kahwin. Hahaha. Lupa pulak nak snap gambar barang2 semalam. So, untuk hantaran dah siap lah 2 out of 9. Lagi 7 kena cari. Go2 chaiyok.

5 comments:

FY said...

yay..byk benda dah settle..gud luck dear =)

A Z R E E N said...

Thanks FY :) Banyak lagi nak buat ni. Adehh la.

Nn said...

sy pun ada cdg nk engrave nama dkt cincin nikah tunang sy tp die xnk. takut xsesuai bwk ke solat katanye...

Diyana said...

fuiyoh... ukir nama..
nak jugak... hehe

A Z R E E N said...

@Nn: Tak sesuai bwk ke solat? Cuba u try google, tak ada masalah rasa nye.

@Diyana: Hehe. U pon buat lah jugak. Cantik kalau engrave nama :)