The Fans

Monday, March 28, 2011

What's inside the bag?

Siapa pernah tengok Fuhh!!! Angkat tangan. Alaa, dekat TV3 yang Awal Ashari jadi pengacara tu. And ada 1 segmen yang i paling suka part selongkar tu, where wartawan akan randomly pick artis and selongkar apa ada dalam handbag dia. I suka sebab sibuk nak tau apa benda yang orang lain bawa dalam bag/handbag dia.

So harini i berbaik hati (budget artis) suka- suka nak reveal apa ada dalam hadbag i yang selalu bawak hari- hari. Mostly benda ni memang selalu ada dalam handbag i lah. Tadaa.

The bag.Momoe, Mid Valley.
What's inside the bag.
Ok, zoom sikit.
Susun kemas- kemas.
So, dah tengok apa ada kat dalam kan? Now meh i cerita satu- satu.

Paling wajib, purse & name card holder(with my card inside of course!). And my Hazel hp (not in the picture)
My make ups. From left to right (clockwise).
1. Leave on conditioner, Sunsilk (Straight perfection)
2. Lisptick, Secret in Pucker Pink
3. Lipgloss, Rimmel London
4. Lip balm, TheFaceShop in RD301
5. Infinite Powder Fonudation, TheFaceShop in NB25
Tissue, pad & Oil Control Film (Clean & clear). Oil control film ni paling penting utk pastikan muka oil-free :)

Keys & Kingston 4GB pendrive. Kunci rumah (Egypt from Nabil) & kunci motor (Sydney from Fairuz). Soon, akan tambah lagi 1 kunci :)
Sunglasses, Vincci, Mid Valley.
Paling banyak. Sikat pink, and hair accessories. You can see semua warna hitam to easily match.
Dan yang terakhir, stationery & panadol (wajib ada!) and keronsang (for emergency).
And now i nak tag (tiba- tiba sukahati je nak tag) siapa- siapa yang rajin nak reveal, tapi nak jugak tag Izyan, Adilah, Eip, Fairuz, & MO kalau rajin :)

5 comments:

dR Hannah said...

HAHAHA! u budget artis kot weyhhh! lol

tape2. u memang artis in ur own way kan. i 1st and end that.

since u are tagging me, can i just reveal it here. ive got nothing fancy pon sebab i rarely used handbag. sobsob. pergi sekolah, i still used bagpack tau!

but since i pon cuti, so ape salahnya main2 reveal stuff kan. ok u tell me, which beg u want me to reveal. beg sekolah ke? beg pg shopping ke? beg pergi jalan2 sightseeing? or u nak semua? haha

heyyy!~ im looking forward for ur new babbbbbbbbbbbbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)

Dda Ly said...

wow wow wowww banyak nye barang..:) same je mcm bag akak, penat kemas..nanti bersepah balek..hishh...anyway, gud luck!!

meh ke rumah..
~to all drivers in Malaysia..~
keep in touch ye..♥♥♥

A Z R E E N said...

fairuz syg, i tak kesah any bag will do. the bag yang u selalu bawak pergi mana- mana la. means macam yg u selalu carry to everywhere.

cepat lah, i suka nak tau apa yg orang lain bawak dlm bag dia :P

A Z R E E N said...

hai akak Dda Ly! welcome to my blog :) visit me often ok? :)

dR Hannah said...

qoyeeenn, dah siap dahhhh what's inside my bag. cepaat lihaat. tapi boring laa sebab i chose beg boringgg :))