The Fans

Tuesday, March 8, 2011

Being with you was never bored!

Nak cerita pasal dating lagi! Mesti semua orang pon menyampah. Haha. So last week (27-02-2011) we went to Mid Valley. Nak buat macam mana, ini lah nasib orang tak ada transport kan. Huhu.

Macam biasa cuma shopping- mopping, makan- makan, tengok wayang (I'm Number Four), makan- makan lagi, main game and makan- makan :P And yang paling best i dah ada hp baru.

So here goes the pictures terus boleh tak?

Harus la letak gambar makanan dulu. Spaghetti Farm, Carlos Jr. & Haagen- Dazs. Patut lah i gain weight kan? :P
Siapa tak percaya kami main game sampai boleh dapat high- score? Hebat gila kan? Lalala~

And last sekali haruslah barang- barang yang berjaya i sambar sempena shopping.
  1. Basic tee PDI
  2. Hp Hazel baru :)
  3. Foundation & wedge sponge Elianto. Seriously puas hati gila beli ini. Lepas pakai muka jadi flawless. Suka!
  4. Sehelai seluar slack untuk kerja & barang-barang lain di Jusco.
  5. Bag MOMOE.
  6. Sunglasses VINCCI yang murah je.
And on the top of that, selain i dapat shopping & makan banyak gila, i'm so happy dapat keluar with you. Sama- sama kita doa biar jodoh kita sampai akhir hayat ye! Amin.

3 comments:

Slengerz said...

Foundation & wedge sponge Elianto.

Slengerz said...

eh aku nak tanya Foundation & wedge sponge Elianto ni arge brp sbnrnya. skali terpaste tros post lak. x sempat nk tanya. hahaha.. arge brp lah? nk beli gak.

A Z R E E N said...

haha. ko ni memang lah kan. pantang nampak word flawless sket :P actually aku berani cakap best sebab haritu 1st time aku pakai, kawan aku terus puji cakap aku nampak lain & cantik. hehe. malu lah.

foundation rm35.
wedge sponge rm5.

murah kan? cepat pergi beli. and structure dia ringan, tak rasa macam pakai apa- apa pon kat muka.
wah, panjang nya ak reply :P