The Fans

Wednesday, March 9, 2011

My uncle's getting married & early birthday plan

Harini 09.03.2011. Lebih kurang 3 weeks ++ lagi nak birthday i. Rasa macam nak buat wishlist je. Hihi. Tapi i malu lah. *Eleh, macam la tahun- tahun lepas i tak pernah buat kan?* +_+ Tapi tak tahu lah apa yang nak di-wish-kan. Nanti lah i fikir and write them down here. Mana tau ada orang nak tolong tunaikan ke *Ehem* Or maybe boleh tunaikan sendiri je. Lagi pon apa yang best tentang birthday i ni ialah, jatuh pada awal bulan. So semua orang pon stil banyak duit lagi since gaji baru masuk. Haha. Sungguh tak malu kan i? :P

Oh ye, weekend ni Pok U i akan kahwen. He's my second youngest uncle belah mama. Nikah Sabtu malam & reception Ahad. Kalau tak silap i dekat Cheras kot. So nanti semua family akan datang KL. Wahh, seronoknya. Thats also include my family lah. Tak sabar nak jumpa papa, mama, abang, adik :):)

And Majlis Sambut Menantu akan diadakan di Paka pada 02.04.2011. Birthday i tu! Tak tahu nak rasa happy or sedeh. Sebab since my bf dah planned (tak tahu apa yang dia planned) untuk celebrate my birthday together. Maybe boleh buat lebih awal or buat lebih lambat kan, En. Bf? Harapan!

No comments: