The Fans

Tuesday, March 8, 2011

100 days and still counting ♥

Today is our 100 days anniversary (Err, anniversary ke? Or shall i call it day-versary or any other specific word?) Rasa macam comel sangat :P Rasa macam dah lama, tapi bila kira- kira, baru 100 hari je ke? Which about 3 months ++ lah kan.

So sepanjang 100 hari yang lalu, i sangat lah happy being with you. Thanks for accepting me as i am darling. Sebenarnya kami ni sekelas dekat uni. And selalu je lepak sama- sama pergi berjimba dengan Eip, Zyro, Khai, Emy, Jambu & ramai lagi. Tapi lepas i graduate from uni, barulah kami officially declared.

Sangat panjang kisah cinta kami kalau nak tulis. Ceeewah. I cuma harap & berdoa, and harap semua boleh sama- sama doakan, semoga hubungan ini kekal abadi sampai ke syurga. Amin :)

I tak pandai lah nak tulis puisi jiwang- jiwang walau pun sebenarnya rasa macam nak tulis. Tapi selalu nya spontan, bila i fikir je terus tak tahu nak tulis. Kena tunggu dia datang sendiri lah.

I LVE YU AMMAR

2 comments:

MYRAspberry said...

i pulak yang ke 1119 today... anyway, happy for u!

A Z R E E N said...

thanks mira. happy for you too :)