The Fans

Wednesday, March 23, 2011

Apa itu rindu.

Special dedicated to Mr. Bf.

I miss the old times.
Masa kita tak jauh macam ni.
Masa u dekat je dengan i. Call je, tak sampai 5 min dah ada depan rumah.
Masa i mengorat u dulu- dulu.
Masa i ajak tengok wayang, then malam nya terus dapat tengok.
Masa i paksa u teman makan kerang dekat senggarang.
Masa tiba- tiba je keluar tanpa arah tuju dengan Eip, Zyro, Khai, Emy, Jambu dll.
Masa pergi layan MCD breakfast pagi- pagi.
Masa karok banyak- banyak lagu sampai sakit tekak.
Masa u tolong belikan i makanan bila i tak boleh keluar.
Masa u teman i makan dekat 25 jam.
Masa pergi je kelas, nampak muka u.
Masa pergi hantar assignment sama-sama.
Masa study sama- sama untuk final exam dekat Esso.

Walau pon masa tu, u tak adalah nak layan i sangat.
Pandang i pon sebelah mata je :P
Tapi serius i rindu.
Tak suka jauh- jauh macam ni.
I rindu sangat masa kita dekat macam dulu.
Tak suka macam ni.

Cepat lah sayang, kerja dekat dengan i.
I rindu semua masa tu.
Semua benda yang kita buat sama- sama.
Kesimpulannya: IMY En. Ammar. Rindu!

No comments: