The Fans

Friday, March 11, 2011

Hadiah apa yang sesuai.

Semalam one of my friend tanya i, apa present dia nak bagi dekat gf dia birhtday nanti? So i pon fikir, and baru i sedar susah jugak nak bagi hadiah dekat orang kan? Yang penting ikhlas kan? Memang lah, tapi kalau orang tu tak suka mesti kita rasa tak best kan? Tapi tak baik kalau orang dah bagi, and kita pertikaikan hadiah yang dia bagi tu.

And dia cakap dia nak bagi hadiah teddy bear. And lepas tu buat delivery sejambak bunga ke rumah gf dia. So sweet ha? :)

I pon bagi lah idea supaya dia belikan voucher/ package SPA ke, pedi + medi, facial or apa- apa je untuk gf dia. Sure perempuan suka kan? Well, at least i do. Tapi setiap orang lain.

So, terpulang lah. Apa pon kita nak bagi, yang penting ikhlas and penuh sayang mesti si penerima akan turut rasa aura tu. Tak kisah lah even hanya bagi handmade card yang comel penuh dengan gambar korang berdua :)

No comments: