The Fans

Tuesday, March 22, 2011

Proses kelahiran baby

Tadi pergi bank untuk print 3 months bank statement. Balik office then fax. Dah lah hujan, orang pula ramai. Cash kat tangan ada RM13 kot. Tiba- tiba akak tu cakap kena bayar RM20. Wtf. nak print bank statement pon kena charge ke? Nasib baik dalam account ada lah balance beberapa keping not. Dah hujung bulan ni. Kalau tak, mesti malu +_+ Kesian i kan?

Serius tak sabar nak tunggu baby ni lahir. Lambatttttttttt nya. Harap baby lahir on time, sama dengan birhday mummy ke. Baru vogue :P

No comments: