The Fans

Wednesday, March 23, 2011

Result SPM 2010 akan keluar harini.

[Sumber: Google]

Harini result SPM tahun lepas (2010) akan keluar kan? Mesti adik- adik semua cuakkkkkk sangat. Hehe. Tak apa, jangan risau. Semua tu dah berlalu, cuma tabah je la dapat result nanti. Kalau bagus, tahniah! Kalau kurang bagus, boleh usaha lagi. Tapi kalau bagus pon, still kena berusaha untuk lebih maju kan?

I pon dah pernah alami masa ni. Result tak lah hebat sangat sampai i dapat straight A's. Tapi still dapat masuk matrik then degree and now dah pon kerja. Tak convo lagi i dah dapat kerja tau :P haha! Riak gila, tak baik. Kalau result teruk, bukan bermakna hidup dah berakhir.

Apa pon result adik- adik semua, face it. Dan jangan lupa apply scholar/ institusi mana- mana yang adik- adik minat nanti. And teruskan berusaha and jangan putus asa. Good luck!

No comments: