The Fans

Wednesday, March 30, 2011

Early Birthday Present (Surprise!)

The post is back- dated. I wrote it on 28-03-2011 & publish it today (30-03-2011).

Harini (28-03-2011) i rasa sangat happy. Even i berhadapan dengan pagi Isnin yang malang, tapi Allah swt telah bagi i rahmat selepas itu.

Pukul 3.30 pm macam tu i keluar from office ke bank Islam dekat seksyen 14 untuk settle pasal loan. Tapi i end up sesat +_+ Mula- mula i ke bank Islam PKNS, tapi salah sebab situ cuma ada machines je. I nak signed agreement kena ada orang :P So i buat muka tak malu tanya abang yang jalan sebelah i. Nasib baik dia sangat lah baik siap escort-kan i sampai ke depan bank tu. Tq abang! You really made my day. Nasib baik abg tu tolong i, so i sesat 1 jam je. Kalau x, mahu 2 jam i sesat :P

Masuk dalam bank tu pulak, abg yang i berurusan tu layan i dengan sangat ramah dan mesra. Macam ni lah yang kita nak, layan pelanggan dengan ramah, bukan tengking- tengking. Terus hilang penat i sesat tadi.

I sampai rumah dah 5.00pm lebih- lebih. Nasib baik tak sesat jalan balik ke rumah. Then tak mahu masuk office dah, penat. And harini Mr. bf ada interview dekat SS14, PJ. And he get the job. Alhamdulillah. So lepas ni he just like tak sampai an hour drive je dari rumah i. Suka sangat.

Balik rumah i dah penat rehat- rehat je, tak masuk office dah sambil sms je dengan si bf. Tiba- tiba dia msg i and cakap boleh tolong tak? Then terus tiba- tiba pintu rumah i kena ketuk and ada suara orang lelaki. Nasib baik i dengan Ejat, tapi cuak jugak nak bukak pintu. Then kami tanya siapa? Dia jawab Mizan.

I was like Mizan? Eh, bukan Ammar pergi interview dengan Mizan ke? Bila i bukak je pintu, tersembul muka si bf dengan ini di tangan sambil nyanyi lagu Happy Birthday untuk i.

Roses and cakes :)

Mini happy birthday cake for myself
Three roses means:
I LOVE YOU
I MISS YOU
I NEED YOU
And i sangat terharu ok. Rasa macam nak peluk cium je u masa tu jugak, tapi i malu "-_- Plus today is our 4th month being together. Tq sayang, for the early birthday present. I terharu. Langsung tak sangka sebab tadi u tipu i cakap u dah dekat KL dah, otw nak balik rumah. Mengada tau. Tq so much. And to Mizan juga, special thanks sebab tolong Ammar menjayakan rancangan dia :)


3 comments:

dR Hannah said...

heeyyyyyyyyyyy. manisnyaaa dapat bunga. ade lagi ke orang sweet2 zaman sekarangg. haha sorry lah i lately start being prejudice towards men. oh nooo~

sounded jealous aite. ye ye.

semoga berbahagiaaaa selamanye dan sweet2 berpanjangan sampai akhir hayaattt :)))

A Z R E E N said...

haha. kannnn? sangat sweet. i'm melting. it's ok, u'll find yours when the day come.

tq babe, doakan i cepat2 kawen :)

MR. AMMAR said...

Saya lah orang tu :-P