The Fans

Thursday, March 17, 2011

Festival Belon Air Panas Putrajaya, Malaysia

Tahun ni dah masuk tahun ke-3. I sekali pon tak pernah pergi lagi. Teringin sangat nak pergi sejak tahun- tahun yang lepas lagi. Tapi tak pernah kesampaian. And tahun ni punya pon still tak boleh pergi jugak :( Tak apa lah, dah tak ada rezeki nak buat macam mana. (Ayat nak pujuk hati sendiri. Padahal dalam hati dah banjir sebab sedih gila) Tapi walau pon i tak dapat pergi, tetap nak share dengan semua orang pasal event kali ni.

Bila? Dimana?

Balloons yang terlibat.

Aktiviti sampingan.



Tapak pesta.
Untuk keterangan lebih lanjut, boleh ke official webpage untuk fiesta kali ni di sini. Semua pon ada. (I pon ambil info & gambar dari sana :P) Dari bagaimana nak ke sana sampai lah ke di mana nak parking kereta anda. Macam- macam acara menarik lah ada kat sana. Pergi, jangan tak pergi. Tapi jangan lupa bawa topi/payung/sunglasses/ pakai sun-block banyak- banyak :P

Menarik kan? Apa tunggu lagi, cepat la serbu!!!

p/s: Ada siapa nak bawa i tak? tsk tsk tsk "+_+

No comments: